reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Po wizycie. Jestem załamana :(
Lekarka stwierdziła że jest piękny pęcherzyk i ładnie podrósł ale nie widzi echa zarodka .
Za tydzień mam przyjść jeszcze raz . Będzie to tydzień decydujący . Tym razem nie skreśliła nas ale powiedziała że musi być echo za tydzień .
Chce mi się płakać ale nie mam łez .
Nie wiem jak wytrzymała ten tydzień :( a później ??

Muszę coś pozmieniać w ustawieniu telefonu bo coś nie moge wrzucić fotki ale zaraz pokombinuje! Wlasnie zaraz będę się umawiać-mam umawiać się na przyszły tydzień

Lekarka stwierdziła że jest piękny pęcherzyk i ładnie podrósł ale nie widzi echa zarodka .
Za tydzień mam przyjść jeszcze raz . Będzie to tydzień decydujący . Tym razem nie skreśliła nas ale powiedziała że musi być echo za tydzień .
W ciągu tygodni może się dużo zmienić! Spokojnie. W którym tygodniu jesteś?

Spokojnie- nerwy nic nie pomogą a moga zaszkodzić. U mnie też od początku-a to nie było pecherzyka bo może za wcześnie, potem go dalej nie było za to jajnik duzy i podejrzenie ze ciaza pozamaciczna, to byl pecherzyka ale chyba pusty,to był pecherzyk ale nie było widać zarodka, to był zarodek ale nie było słychać serduszka i tak co wizytę atrakcja ale w końcu na kolejnek-decydujacej wizycie było dzieciątko i serduszko ....i zeby nie było za pięknie to jeszcze krwiak ale teraz wszytko jest ok wiec nie lam sie i dbaj o siebie, chuchaj, dmuchaj i modl sie zeby wszytko było dobrze bo szanse są i nadzieja jest a to najważniejsze! Moze dzidzia jest młodsza niż wynika to z obliczeń i dlatego takie zamieszanie!

Który to tydzień? Łatwo się mówi ale nie stresuj się i bądź dobrej myśli, różne rzeczy się zdarzały tutaj 🙂. Będzie dobrze

reklama
Niżej ja miałam 2,47 i dostałam leki na obniżenie. Norma według mojego laboratorium była do 2,3 ale endokrynolog mówiła, że fajnie jakby było niższe w okolicy 1-1,5
Wg mojej endo tsh też powinno być w granicy 1-1,5. Pamiętaj Cię żeby zbadać też ft3 i ft4. U mnie tsh z ponad 3 spadło do 1 ale teraz walczymy z ft4 bo jest przy dolnej granicy [emoji846]

Do góry