reklama
Margerita91
Fanka BB :)
Ja mam często takie "łaskotanie" i to już jest jeden krok od wymiotów. Pomaga mi zimny słodki napój zazwyczaj łyk soku jabłkowego z lodowki, lub lody wodne.. sama zamrażam soki i w razie kryzysu gotowe, wydaje mi się że to łaskotanie to nadmiar kwasów żołądkowych...Hej dziewczyny , jak pisałam , że dobrze się czuje tak od 23:00 mam zaś silne mdłości , nie mogę leżeć tylko taka pozycja wpół siedząca. Jest już u mnie 03:22 i nie przeszło. Nadal mnie męczy , o tyle teraz jest źle , że nic nie mogę wsadzić do buzi co mi pomagało . Co do opasek uciskowych , myślałam , że pomaga na mdłości bo po obiedzie jakby dały radę , ale teraz przy silnych niestety nie. Już myślałam ,że moje dolegliwości mijają , że idzie ku lepszemu , a tu zaś mocno mdli i gorzej. Czy wy przy nudnościach też czujecie takie „ łaskotanie „ w żołądku ? ale to jest nieprzyjemne , bardziej pogarsza sytuacje.
Bierzesz jakieś leki? Który tydzień u Ciebie?
Ja też przechodzę prawie bezobjawowo, a maluszek ma się dobrze więcej krzywdy możemy sobie wyrządzić niepotrzebnym stresemDziewczyny, chciałam napisać tym, które martwią się różnymi objawami lub ich brakiem. W dwóch pierwszych ciążach jednym z pierwszych objawów były nabrzmiałe i wrażliwe piersi, do tego mdłości. W trzeciej ciąży mam mdłości, ale z piersiami absolutnie nic się nie dzieje, a ciąża póki co rozwija się prawidłowo. Nie ma sensu wiec porównywać i stresować się na zapas.
Taaak, ja też mam takie sny od początku ciąży, aczkolwiek nie powiedziałabym, że z nerwów. Kiedyś też miałam takie realistyczne sny, ale co jakiś czas, a teraz co noc i co noc dziwniejsze sny i bardzo realistyczneDziewczyny ja to mam dziwne sny.
Wczoraj śniło mi się, ze dostałam nową pracę w Lidlu i miałam iść pierwszy dzień. Tylko problem był, bo nie mogłam się w nic wcisnąć. Tak utyłam
Takie dziwne sny to mam głównie z nerwów.
Też tak macie?
Ostatnio mi się nawet śniło, że specjalnie dla mnie otworzyli z powrotem mojego ulubionego kebaba
Raczej mało prawdopodobne. Mi lekarz tłumaczył, że zarodek na początku wstanie składniki mu potrzebne bierze od siebie dopiero później zaczyna od mamy i wtedy jest ważne, żeby hormony wystarczyły dla dwóch osób także nie martw się na zapas ale umów od razu wizytę u endokrynologa bo będziesz musiała brać leki.Dziewczyny, ja jestem załamana. Wczoraj odebrałam wyniki badań. Moje TSH wynosi 5.200..... (aktualnie 8t1d). Mam dzisiaj wizytę u gina i to skontrolujemy, ale bardzo się boje, że już wyrządziło to jakieś szkody..
Reniferek92
A przed ciąża miałaś problemy z Tsh? Da Ci leki i będzie wszystko dobrzeDziewczyny, ja jestem załamana. Wczoraj odebrałam wyniki badań. Moje TSH wynosi 5.200..... (aktualnie 8t1d). Mam dzisiaj wizytę u gina i to skontrolujemy, ale bardzo się boje, że już wyrządziło to jakieś szkody..
Sylwiaaa1234
Wcześniej nie miałam problemów z tarczyca, ale nie robiłam badań tuż przed ciążą, więc tak naprawdę nie wiem, kiedy ta niedoczynność się pojawiła.A przed ciąża miałaś problemy z Tsh? Da Ci leki i będzie wszystko dobrze
Reniferek92
Odpowiednia dawka i będzie dobrzeWcześniej nie miałam problemów z tarczyca, ale nie robiłam badań tuż przed ciążą, więc tak naprawdę nie wiem, kiedy ta niedoczynność się pojawiła.
reklama
Nunia
Dziewczyny mają racje, po lekach będzie dobrze. Ja też zaczęłam brac teraz leki, bo norma dla nas ciężarnych jest niższa.Wcześniej nie miałam problemów z tarczyca, ale nie robiłam badań tuż przed ciążą, więc tak naprawdę nie wiem, kiedy ta niedoczynność się pojawiła.
Głowa do góry