reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Czy któraś z Was ma w planach zakupić lub już posiada detektor tętna ?

Chyba zakupię dla swojego świętego spokoju [emoji848]

reklama
Ostatnia wizytę miałam 30.12. Jutro idę na pierwszą na NFZ. Do tej pory nie mam założonej karty ciąży (tak to się chyba nazywało 😅) i może jak będzie wszystko ok to już mi lekarz założy :)

Czy któraś z Was ma w planach zakupić lub już posiada detektor tętna ?

Chyba zakupię dla swojego świętego spokoju [emoji848]
Myślę nad tym. Przydatne urządzenie i dużo mam poleca a np na aliexpress można zamówić taniej. Dojdzie w około miesiąc więc akurat na czas kiedy będzie się dało już wyłapać serduszko.

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam podobnie, ale nie aż tak. To znaczy mam problem z zaśnięciem, pobudka ok. 3:00. Znowu się kręcę i nie mogę zasnąć i tak o 6:00 na chwilę przysypiam. Jest to strasznie męczące.

Mam pytanie do obecnych już mam. W którym tygodniu poznałyście płeć swoich dzieci? Wiem, że dużo zależy od ułożenia bobasa, ale jestem ciekawa jak to u Was było.

Dziewczyny mam pytanie, jak zażywajcie rano euthyrox to można po zażyciu oddać krew i wyniki z krwi będą wiarygodne? Nie chodzi mi o badania TSH ale o pozostałe, które trzeba zrobić 😉

Mam pytanie do obecnych już mam. W którym tygodniu poznałyście płeć swoich dzieci? Wiem, że dużo zależy od ułożenia bobasa, ale jestem ciekawa jak to u Was było.
W pierwszej ciąży ok. 22 tygodnia dopiero pokazala się.. Tak cały czas tyłkiem na usg była.. Takze trochę czekałam.. Ale to było 8 lat temu. Teraz sprzęt już też jest lepszy..

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam to samo, co prawda zasypiam wieczorem normalnie, ale budzę się w nocy po 4-5 razy i leżę dłuższy czas zanim znów uda mi się zasnąć

reklama
Do góry