reklama
MaWi
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
NattaliaKrk
Ostatnia wizytę miałam 30.12. Jutro idę na pierwszą na NFZ. Do tej pory nie mam założonej karty ciąży (tak to się chyba nazywało ) i może jak będzie wszystko ok to już mi lekarz założy
NattaliaKrk
Myślę nad tym. Przydatne urządzenie i dużo mam poleca a np na aliexpress można zamówić taniej. Dojdzie w około miesiąc więc akurat na czas kiedy będzie się dało już wyłapać serduszko.Czy któraś z Was ma w planach zakupić lub już posiada detektor tętna ?
Chyba zakupię dla swojego świętego spokoju [emoji848]
Mam podobnie, ale nie aż tak. To znaczy mam problem z zaśnięciem, pobudka ok. 3:00. Znowu się kręcę i nie mogę zasnąć i tak o 6:00 na chwilę przysypiam. Jest to strasznie męczące.Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
W pierwszej ciąży ok. 22 tygodnia dopiero pokazala się.. Tak cały czas tyłkiem na usg była.. Takze trochę czekałam.. Ale to było 8 lat temu. Teraz sprzęt już też jest lepszy..Mam pytanie do obecnych już mam. W którym tygodniu poznałyście płeć swoich dzieci? Wiem, że dużo zależy od ułożenia bobasa, ale jestem ciekawa jak to u Was było.
Mam to samo, co prawda zasypiam wieczorem normalnie, ale budzę się w nocy po 4-5 razy i leżę dłuższy czas zanim znów uda mi się zasnąćDziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
reklama
Kasienka.K87
Ja 8 lat temu dowiedzielam się w 13+6 a teraz nie wiem czy chcemy wiedzieć chciałabym niespodziankę zobaczymy.Mam pytanie do obecnych już mam. W którym tygodniu poznałyście płeć swoich dzieci? Wiem, że dużo zależy od ułożenia bobasa, ale jestem ciekawa jak to u Was było.