Ja tak teraz też potrafię mieć, nie wiem czy to normalne aż tak często czy może jakaś infekcja...Nie. Tak to miałam ale na końcu. Zanim wróciłam do łóżka znowu szłam myslalam ,że tak to tylko w filmach...
reklama
Mówią że na początku za sikanie częste winne są hormony . Później ucisk na pęcherz. W sumie badanie moczu możesz zrobić dla świętego twojego spokoju
Przed wizytą u lekarza w przyszłym tygodniu dostałam wykaz badań zrobienia więc jeszcze zrobię badanie moczu dla własnego świętego spokoju bo naprawdę od jakichś 4 dni to jest tragedia, co kilka minut toaleta...Polecam zrobić badanie moczu, posiew, ja też często chodzę do toalety i aktualnie leczę bakteryjne zakażenie.
Też dobrze zwrócić uwagę ile płynów się pije i jak często do toalety chodzicie. Bo jeśli pojęcie normalnie, a chodzicie na przykład 2x dziennie to też zgłoscie to lekarzowi. Bo to znaczy, że nerki szwankuja. Taka moja mała dygresyjka z autopsjiPolecam zrobić badanie moczu, posiew, ja też często chodzę do toalety i aktualnie leczę bakteryjne zakażenie.
Ja może nie ci 15 min ale też w kółko chodzęDziewczyny, a czy Wy też tak często macie parcie na pęcherz? Ja od jakichś czterech dni potrafię chodzić do toalety co 10-15 minut...
Podstawowe badanie moczu też powinnaś mieć na tym wykazie, bo w pierwszym trymestrze to standard do zrobienia. Mi wyszły leukocyty w moczu, stąd trzeba było zrobić posiew, no i wyszły bakterie. Też jest faktem, że ja piję sporo, no ale tak trzebaPrzed wizytą u lekarza w przyszłym tygodniu dostałam wykaz badań zrobienia więc jeszcze zrobię badanie moczu dla własnego świętego spokoju bo naprawdę od jakichś 4 dni to jest tragedia, co kilka minut toaleta...
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Ja też jeszcze w poniedziałek idę na morfologie, bo coś za często chodzę do tej toalety.... Czy z jednej próbki moczu wykonam morfologie i posiew?
reklama
Właśnie o badaniu moczu nie było mowy, tylko progesteron, beta hcg, tsh i ft4.Podstawowe badanie moczu też powinnaś mieć na tym wykazie, bo w pierwszym trymestrze to standard do zrobienia. Mi wyszły leukocyty w moczu, stąd trzeba było zrobić posiew, no i wyszły bakterie. Też jest faktem, że ja piję sporo, no ale tak trzeba