reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
@kruszynka22 a jaki poziom bety?

Dziewczyny mam wyniki, w piątek było 11 dni po i 47, dzisiaj 502. Mam dzisiaj tą wizytę u lekarza, ale chyba nie będzie nic widać i chyba odwołam tą wizytę, chociaż 2 godziny zostało [emoji26]Zobacz załącznik 1218379
Przyrost ładny bardzo ! Ale piszą na na forach że od 1000 bety widać pęcherzyk. Ja miałam w poniedziałek 443 i dziś widać pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka. Lekarz mi powiedział że dwa dni wcześniej nic by nie zobaczył. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 😘

Dokładnie tak samo myślę, że wszystko będzie super i święta będą cudowne z myślą, że beta pięknie rośnie to i tak będzie [emoji3059] super, że u Ciebie już coś widać i niech tak zostanie [emoji4]
Przyrost ładny bardzo ! Ale piszą na na forach że od 1000 bety widać pęcherzyk. Ja miałam w poniedziałek 443 i dziś widać pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka. Lekarz mi powiedział że dwa dni wcześniej nic by nie zobaczył. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji8]

Hej dziewczyny, piękne fotki [emoji7]

Pytanie, czy któraś badała ft4?
Mi zwróciła uwagę na to endokrynolog... Myślałam że zmniejszy mi leki bo Tsh na poziomie 1,02 więc idealnie a ft4 w dolnej granicy normy. I nic z tego. Mamy pilnować ft4 teraz. [emoji2962]

Moja endokrynolog zleciła mi badania wit. D, wapnia i TSH, tez myślałam, ze dostanę trójkę tarczycową ale jednak nie ...

Hej dziewczyny 😆 ja też po wizycie. Wedlug OM to 6+6. Jak na razie wszystko ok. Widziałam ❤ jak migocze.
Teraz trochę badań i wizyta za 4 tygodnie. Jestem spokojna.
A i przy moim tsh 2,2 zapisał mi Euthyrox 25. Pochwalę się zdjęciem. 16087515339217767569496914276805.jpg

reklama
Do góry