Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Ja myślałam że już lajcik, a tu proszę. Bogu dzięki że mieszczę się w granicy bo inaczej znów bym zaczęła świrować [emoji2962]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mi tłumaczył że może być to spowodowane dwoma pęcherzykamiZrobilam bete i przyrost 48% w ciagu po ad 48h kurcze malo. Ale tez niewiem czy juz nie za daleki etap ciazy na te przyrosty. Kurcze no teraz do wtorku oszaleje chyba. [emoji31]
Nie wiem czemu ale ja tu widzę chyba podwójnie pęcherzykJa Po badaniu. Pęcherzyk rośnie, jeszcze zarodka nie było widać ale jest jak na razie wszystko dobrze 7 stycznia kolejna wizyta
Lekarz mi tłumaczył że może być to spowodowane dwoma pęcherzykami
Oprocz tego że masz ładne zdjęcia, to masz odjazdowe paznokcieJa Po badaniu. Pęcherzyk rośnie, jeszcze zarodka nie było widać ale jest jak na razie wszystko dobrze[emoji16] 7 stycznia kolejna wizyta[emoji846]
Podobno na usg widać coś od bety 1000@kruszynka22 a jaki poziom bety?
Dziewczyny mam wyniki, w piątek było 11 dni po i 47, dzisiaj 502. Mam dzisiaj tą wizytę u lekarza, ale chyba nie będzie nic widać i chyba odwołam tą wizytę, chociaż 2 godziny zostało [emoji26]Zobacz załącznik 1218379