MtV
Fanka BB :)
to przeoczyłamChyba nie będziesz ostatnia bo któraś dziewczyna pisała że ma na 20.50
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to przeoczyłamChyba nie będziesz ostatnia bo któraś dziewczyna pisała że ma na 20.50
Mój gin. prowadzący nieA czy Twoj lekarz posiada ten certyfikat FMF?
Ja dziś 7t5d. Nic mi się nie chce, jestem senna, mam nudności przez cały dzień i obolałe piersiDziewczyny, jest któraś tak jak ja już w 8tc? Jak się czujecie? Ja mam cały czas wilczy apetyt ale na szczęścia waga lekko w dół. Poza ty delikatne mdłości rano, które mijają jak tylko cos zjem. Oby tak dalej
Mnie piersi w ogóle nie bolą.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20
Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.
Ja mam to samo... Aż siebie nie poznajęJa też mam okropnego lenia, aż mi wstyd, bo generalnie robię sporo w domu na co dzień... a teraz nawet gotować mi się nie chce.