reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Nie, absolutnie :) wysoka, napisz koniecznie jutro jaki przyrost ;)
Nie jestem zadowolona z wyniku ale dziś mam na szczęście USG
Cześć 😊 jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml😄 co myslicie o wyniku?
Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/ml
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml

reklama
Pytanie do dziewczyn które już rodziły, czy zauwazylyscie ze coś zaczyna się dziać z waszym obwodem brzucha?:D bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe
Taaakkk , jak co najmniej 4-5 miesiąc w porównaniu do 1 ciąży 🙉noszę już gacie ciążowe bo do starych się nie dopinam , ja się już nawet bałam że bliźniaki 😅

Dziewczyny mam wyniki bety i progesteronu, jest ok? 9 dni po beta była 9, dziś z 11 dni po.. Progesteron chyba też jest ok.. Tylko te normy mnie przerażają, ma internecie raczej wychodzi 3-4 tydzień..
Zobacz załącznik 1216334
Nie patrz na te normy. Bo u każdej inaczej byli zagnieżdżenie. Ważne że jest przyrost. Progesteron piękny masz.. Nie martw się. Czekaj teraz spokojnie na wizytę..

Nie jestem zadowolona z wyniku ale dziś mam na szczęście USG

Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/ml
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml
Przy takiej becie chyba później już beta inaczej trochę przyrasta z tego co czytałam.. Już nie ma przyrostu o co najmniej 66%

Pytanie do dziewczyn które już rodziły, czy zauwazylyscie ze coś zaczyna się dziać z waszym obwodem brzucha?:D bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe
oj ja mam wrażenie, ze mi już powoli wywala brzuch.. i zastanawiam się czy to możliwe, ale ja tu mam tez trochę tłuszczyku 😅

reklama
Do góry