reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Zazdroszczę takich pięknych progesteronków, ja jeszcze niecałe dwie godziny do wizyty, staram się nie stresować ale słabo mi to wychodzi 😶

Dzisiaj zrobiłam ponownie betę i znowu przyrosła tylko o 84%. Teoretycznie dzisiaj 4t4d czy to nie za mało jak beta wynosi 217? Mąż mi mowi, że mam nie świrować bo w widełkach się mieści ale bardzo niski jest ten przyrost 😒
ja w 4+4 miałam 5347, ale wydaje mi się tez, ze miałam bardzo wcześnie owulacje w cyklu

Witaj @anula88.
Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja Ciebie tak. Pisałyśmy razem na wątku staraczkowym w 2017, założyła go chyba xBumx (nie wiem czy dobrze napisałam jej nick). Uciekłam stamtąd nagle z przykrych dla mnie powodów.
Strasznie się cieszę, że ci się udało [emoji176]
Mocno trzymam kciuki!
Powodzenia!
Pewnie kochana,że pamiętam [emoji173] ... dziękuję bardzo ! Byłam już straszną weteranką ...moja walka o ciążę trwała 9 lat !

Dzisiaj zrobiłam ponownie betę i znowu przyrosła tylko o 84%. Teoretycznie dzisiaj 4t4d czy to nie za mało jak beta wynosi 217? Mąż mi mowi, że mam nie świrować bo w widełkach się mieści ale bardzo niski jest ten przyrost [emoji19]
Maż dobrze gada ! :) jest przyrost i jest dobrze ;) ciąża to nie matematyka a gemeralnie przyrost prawidłowy to 66% a u Ciebie jest więcej ;)

Spore macie te progesterony [emoji846] czytam i czytam i zaczęłam się zastanawiać nad swoim bo mam jedyne 13,27 ng/ml.
Wiem, że od 11 jest niby okej ale patrząc na Wasze to mój jest niski.
Lekarz widział wynik i nic nie powiedział, no ale jak Was teraz poczytałam to wiecie.. [emoji1]

Spore macie te progesterony [emoji846] czytam i czytam i zaczęłam się zastanawiać nad swoim bo mam jedyne 13,27 ng/ml.
Wiem, że od 11 jest niby okej ale patrząc na Wasze to mój jest niski.
Lekarz widział wynik i nic nie powiedział, no ale jak Was teraz poczytałam to wiecie.. [emoji1]
Ja postanowiłam że po dzisiejszej wizycie już nic nie czytam 😂 lekarz powie co i jak i już się nie będę doszukiwać niczego, chyba, że z konkretnych źródeł ;)

Świąteczna lektura 😊👌🏼 @naomi89 Ty chyba polecałaś tą książkę? Nie wiem czy dobrze kojarzę 🙊

Załączniki

• IMG_2945.jpg
    IMG_2945.jpg
    151 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry