reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Łoooo, ja zjadłam ostatnio całą paczkę ale nic mi nie było [emoji23][emoji1787]
No właśnie zadzwoniłam do ginekologa żeby zapytać co w ogóle mogę wziąć i powiedziała mi od razu ze w ciazy mogą się pojawiać różne alergie i skoro się juz pojawiło to żeby uważać [emoji85] ale jestem w szoku bo nigdy nie mialam żadnej alergii pokarmowej w życiu

reklama
Dziewczyny ja już po USG- jest serduszko u bobasa :) 7tc4d :)
Ja już też po ;) serduszko bije pięknie! Jedyne co mnie zmartwilo to że jest mniejsze niż powinno byc na ten tydzień ale lekarz nie określił dokładnie, zdjęcia też nie mam :( A następne badanie dopiero 13 stycznia ! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasy 😔
Macie jakieś foto ? 😁 Pochwalcie się

Ja już też po ;) serduszko bije pięknie! Jedyne co mnie zmartwilo to że jest mniejsze niż powinno byc na ten tydzień ale lekarz nie określił dokładnie, zdjęcia też nie mam :( A następne badanie dopiero 13 stycznia ! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasy [emoji17]

Spokojnie to normane, wystarczy ze owulacja byla troszke pozniej. W obu moich ciazach chlopaki byly troche mniejsze. Mlodszy nadrobil pozniej mega szybko . Finalnie jeden ur 4200 a drugi 3930 tydzien przed terminem [emoji1787]

O widzisz! Bodajże w książce Lewandowskiej czytałam, że opinie na temat jedzenia tych orzeszków w ciąży sa podzielone, właśnie ze wzgledu na potencjalne wykształcenie sie alergii u dziecka.
Chcialam tez napisac o widzisz :D ale powiem Ci ze kazda ciaza inna, w poprzedniej jadlam wszystko i nic się nie działo a tu już na początku takie kwiatki. No ale nie mam żadnych innych objawow, to niech już będzie ze musze uważać na składy.... :D

Ale wam zazdroszczę. Ja na wizytę dopiero 30 grudnia jestem zapisana... Na razie dopiero 4t4d...

Od rana chodzę zestresowana, bo w nocy miałam 39 stopni gorączki i jakaś infekcja mnie złapała :(

Ale wam zazdroszczę. Ja na wizytę dopiero 30 grudnia jestem zapisana... Na razie dopiero 4t4d...

Od rana chodzę zestresowana, bo w nocy miałam 39 stopni gorączki i jakaś infekcja mnie złapała :(
Kochana, mialam to samo mniej więcej na tym samym etapie. Przede wszystkim spokoj i bierz paracetamol na zbicie, wiem ze to duzy stres bo sama chodziłam zdenerwowana, w dodatku mialam straszne dreszcze łamało mnie w koscisvh jak na grypę i w ogóle przez kilka dni bylam nie do zycia... nie czytaj nic w internetach, ja juz naprawdę przestałam szukac bo człowiek doszukuje się tego co nie powinien. Tak więc spokojnie, zbijaj goraczke, kup sobie może *spam* w syropie dodatkowo i wszystko będzie dobrze! :)

reklama
Chcialam tez napisac o widzisz :D ale powiem Ci ze kazda ciaza inna, w poprzedniej jadlam wszystko i nic się nie działo a tu już na początku takie kwiatki. No ale nie mam żadnych innych objawow, to niech już będzie ze musze uważać na składy.... :D
Jasne, ja się obecnie zastanawiam, czy piję za dużo herbaty, czy nie... jutro chyba policzę ile mniej więcej tej kofeiny przyjmuję. Wieczorne herbaty zastąpiłam rumiankiem, ale rano herbata musi być u mnie

Do góry