reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Łoooo, ja zjadłam ostatnio całą paczkę ale nic mi nie było [emoji23][emoji1787]
No właśnie zadzwoniłam do ginekologa żeby zapytać co w ogóle mogę wziąć i powiedziała mi od razu ze w ciazy mogą się pojawiać różne alergie i skoro się juz pojawiło to żeby uważać [emoji85] ale jestem w szoku bo nigdy nie mialam żadnej alergii pokarmowej w życiu

reklama
Dziewczyny ja już po USG- jest serduszko u bobasa :) 7tc4d :)
Ja już też po ;) serduszko bije pięknie! Jedyne co mnie zmartwilo to że jest mniejsze niż powinno byc na ten tydzień ale lekarz nie określił dokładnie, zdjęcia też nie mam :( A następne badanie dopiero 13 stycznia ! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasy 😔
Macie jakieś foto ? 😁 Pochwalcie się

Ja już też po ;) serduszko bije pięknie! Jedyne co mnie zmartwilo to że jest mniejsze niż powinno byc na ten tydzień ale lekarz nie określił dokładnie, zdjęcia też nie mam :( A następne badanie dopiero 13 stycznia ! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasy [emoji17]

Spokojnie to normane, wystarczy ze owulacja byla troszke pozniej. W obu moich ciazach chlopaki byly troche mniejsze. Mlodszy nadrobil pozniej mega szybko . Finalnie jeden ur 4200 a drugi 3930 tydzien przed terminem [emoji1787]

O widzisz! Bodajże w książce Lewandowskiej czytałam, że opinie na temat jedzenia tych orzeszków w ciąży sa podzielone, właśnie ze wzgledu na potencjalne wykształcenie sie alergii u dziecka.
Chcialam tez napisac o widzisz :D ale powiem Ci ze kazda ciaza inna, w poprzedniej jadlam wszystko i nic się nie działo a tu już na początku takie kwiatki. No ale nie mam żadnych innych objawow, to niech już będzie ze musze uważać na składy.... :D

Ale wam zazdroszczę. Ja na wizytę dopiero 30 grudnia jestem zapisana... Na razie dopiero 4t4d...

Od rana chodzę zestresowana, bo w nocy miałam 39 stopni gorączki i jakaś infekcja mnie złapała :(

Ale wam zazdroszczę. Ja na wizytę dopiero 30 grudnia jestem zapisana... Na razie dopiero 4t4d...

Od rana chodzę zestresowana, bo w nocy miałam 39 stopni gorączki i jakaś infekcja mnie złapała :(
Kochana, mialam to samo mniej więcej na tym samym etapie. Przede wszystkim spokoj i bierz paracetamol na zbicie, wiem ze to duzy stres bo sama chodziłam zdenerwowana, w dodatku mialam straszne dreszcze łamało mnie w koscisvh jak na grypę i w ogóle przez kilka dni bylam nie do zycia... nie czytaj nic w internetach, ja juz naprawdę przestałam szukac bo człowiek doszukuje się tego co nie powinien. Tak więc spokojnie, zbijaj goraczke, kup sobie może *spam* w syropie dodatkowo i wszystko będzie dobrze! :)

reklama
Chcialam tez napisac o widzisz :D ale powiem Ci ze kazda ciaza inna, w poprzedniej jadlam wszystko i nic się nie działo a tu już na początku takie kwiatki. No ale nie mam żadnych innych objawow, to niech już będzie ze musze uważać na składy.... :D
Jasne, ja się obecnie zastanawiam, czy piję za dużo herbaty, czy nie... jutro chyba policzę ile mniej więcej tej kofeiny przyjmuję. Wieczorne herbaty zastąpiłam rumiankiem, ale rano herbata musi być u mnie

Do góry