Ja kwas foliowy łykam już od 3 miesięcy.. Takze zacznij już i nie czekaj..Hej dziewczyny , wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Według moich obliczeń to 5tc. Wczoraj jeszcze nie dzwoniłam do lekarza z tych emocji , dziś nie mogę się dodzwonić , także mąż stwierdził , że będziemy dzwonić do prywatnego by umówić się na wizytę. Mam pytanie , czy zaczęłyście zażywać kwas foliowy na własną rękę czy poczekaliście na wizytę u lekarza ? Nie wiem co ronić , czy od razu kupić i zażywać czy poczekać na wizytę. Dziękuje za wszelką odp, życzę Wam cudnego dnia i pozdrawiam Wszystkie sierpniowe mamusie
reklama
Mana_lena
Fanka BB :)
Dziękuje Ci serdecznie za odpowiedź. Jest to moja pierwsza ciąża , a nie chciałam jeszcze pisać do moich dwóch starszych sióstr by zapytać bo chcemy poczekać z nowiną. Dziękuje Bardzo BardzoJa kwas foliowy łykam już od 3 miesięcy.. Takze zacznij już i nie czekaj..
Do lekarza nie szybciej jak po skończonym 6 tygodniu. Najlepiej w 7 bo wtedy już serduszko można usłyszeć..Dziękuje Ci serdecznie za odpowiedź. Jest to moja pierwsza ciąża , a nie chciałam jeszcze pisać do moich dwóch starszych sióstr by zapytać bo chcemy poczekać z nowiną. Dziękuje Bardzo Bardzo
Mana_lena
Fanka BB :)
Dziękuje za wszelkie informacje , tak własnej czytałam. Będziemy umawiać wizytę na później.Do lekarza nie szybciej jak po skończonym 6 tygodniu. Najlepiej w 7 bo wtedy już serduszko można usłyszeć..
Dziękuje za wszelkie informacje , tak własnej czytałam. [emoji3059] Będziemy umawiać wizytę na później.
Kwas biore od 2 miesiecy takze lykaj juz.
Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie. Bardzo wczesna ciąża ale było widać malutki pęcherzyk. Mówiła, że bardzo dobrze że przyszłam bo w styczniu byłoby już za późno na 1 wizytę. Umówiła mnie na 29.12. Jestem taka szczęśliwa!!
Super ze juz bylo widac pecherzyk. Masz fotke?
Ja sie nie moge doczekac swojej wizyty.
Ja też czekam, a tu jeszcze 2 tygodnie do mojej wizyty..Super ze juz bylo widac pecherzyk. Masz fotke?
Ja sie nie moge doczekac swojej wizyty.
Ja też czekam, a tu jeszcze 2 tygodnie do mojej wizyty..
Ja rowno za tydzień. Dobrze ze ide w Pl bo w nl ustalili mi pierwsze usg w 10 tyg [emoji15] 18.01 wczesniej tel konsultacja z polozna. Umowic sie moge jeszcze na 8+4 na usg wczesnej ciazy [emoji28] ale chyba skorzystam .
reklama
angelusia
Zaangażowana w BB
Dziś mam 2 wizytę u lekarza, dziewczyny 3majcie za nas, strasznie się stresuje tyle się naczytalam ostatnio że szkoda gadać. W pierwszej ciąży byłam mądrzejsza nic nie czytałam bo miałam mniej czasu i jakoś zdrowsza byłam przez to