reklama
Ja też zrobiłam test i też jest ciemniejsza i pojawiła się odrazu.. Więc beta rośnie.. Też jestem dobrej myśli..To samo, wlasnie wróciłam z pobrania krwii tylko u mnie po 8 wieczorem lub rano [emoji17] ale jestem dobrej myśli, dzisiaj nie mam tych mocnych skurczy, plamienie nie wróciło, a zrobiłam tez rano test i kreska jest nie dość, że ciemiejsza, to pełnej grubości, a nie gradient jak wcześniej [emoji173]
A nie robilas wyniku po 48h? Że piszesz ze w zeszłym tygodniu robiłaś??Ja dzisiaj też będę miała wyniki bety i proga. W zeszłym tygodniu miałam robiony przyrost, był 67%. Teraz mam sprawdzić ile uroslo od tamtego czasu. Trzymam za nas kciuki
Robiłam, ale przyrost był taki na granicy dlatego kazała jeszcze raz zobaczyć jak dalej rośnie.A nie robilas wyniku po 48h? Że piszesz ze w zeszłym tygodniu robiłaś??
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Dajcie dziewczyny znać jak będziecie miały wyniki
Wazne żeby był o 66%.. U mnie po 4 dniach z 27 na 147 uroslo, zobaczymy dziś ile uroslo..Robiłam, ale przyrost był taki na granicy dlatego kazała jeszcze raz zobaczyć jak dalej rośnie.
Aleksaaaandra
Masz fotkę ?Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie. Bardzo wczesna ciąża ale było widać malutki pęcherzyk. Mówiła, że bardzo dobrze że przyszłam bo w styczniu byłoby już za późno na 1 wizytę. Umówiła mnie na 29.12. Jestem taka szczęśliwa!!
Który tydzień jesteś??Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie. Bardzo wczesna ciąża ale było widać malutki pęcherzyk. Mówiła, że bardzo dobrze że przyszłam bo w styczniu byłoby już za późno na 1 wizytę. Umówiła mnie na 29.12. Jestem taka szczęśliwa!!
reklama
Mana_lena
Hej dziewczyny , wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Według moich obliczeń to 5tc. Wczoraj jeszcze nie dzwoniłam do lekarza z tych emocji , dziś nie mogę się dodzwonić , także mąż stwierdził , że będziemy dzwonić do prywatnego by umówić się na wizytę. Mam pytanie , czy zaczęłyście zażywać kwas foliowy na własną rękę czy poczekaliście na wizytę u lekarza ? Nie wiem co ronić , czy od razu kupić i zażywać czy poczekać na wizytę. Dziękuje za wszelką odp, życzę Wam cudnego dnia i pozdrawiam Wszystkie sierpniowe mamusie