reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

A śpicie dobrze Dziewczyny? Bo ja mam problemy. Wstaje na siku dosyć często a około 4 się budzę i już nie mogę zasnąć.
Pomijam już te wszystkie głupoty jakie mi się śnią [emoji1] bo sny to zawsze miałam 'na grubo' [emoji23]

Byłam dziś na drugiej becie, za jednym zamachem zrobiłam sobie też inne badania. Także znowu będę odświeżać cały dzień stronę z wynikami nie mogąc się doczekać [emoji1]

reklama
A mnie od rana boli "chyba lewy jajnik" sama nie wiem co do końca..... Tak jakby kolka. Oczywiście zaczynam panikować [emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji85]

Zrobiłam aż rano test a jutro jednak chyba skocze jednak na 3 bete.
Tez mialam taki bol jajnika kilka dni temu który promieniował jakby do pachwiny. A teraz już normalnie brzuch mnie muli jak na okres [emoji57]

A śpicie dobrze Dziewczyny? Bo ja mam problemy. Wstaje na siku dosyć często a około 4 się budzę i już nie mogę zasnąć.
Pomijam już te wszystkie głupoty jakie mi się śnią [emoji1] bo sny to zawsze miałam 'na grubo' [emoji23]

Byłam dziś na drugiej becie, za jednym zamachem zrobiłam sobie też inne badania. Także znowu będę odświeżać cały dzień stronę z wynikami nie mogąc się doczekać [emoji1]
Tez mam ten problem! A najlepsze jest to ze wstaje o tej 4 i czuje się tak jakbym spala co najmniej 12 godzin. Dopiero później kolo południa lapie mnie zmęczenie

Gratulacje!!!! 🥰 Super. Jeju tak bym chciała już sama mieć to za sobą...

To wychodzi ze tylko ja sama miałam takie dziwne objawy 😃 u mnie póki co coś tam mokro jest, ale szczerze mówiąc bez szału.
Dziękuję 😊 No narazie się cieszę, że maleństwo jest prawidłowo zagniezdzone teraz 2 tyg czekać do kolejnej wizyty i czy serduszko będzie. Także za każdym razem będzie chyba jakiś stres :p

reklama
Do góry