Pełna nadzieji
Fanka BB :)
A zrobiłaś ostatecznie test albo bete? Czy dalej czekasz do jutra?Ja jeszcze nic nie wiem, ale te bóle u mnie raczej na pewno zwiastuja okres raczej z Wami nie posiedzę tutaj..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zrobiłaś ostatecznie test albo bete? Czy dalej czekasz do jutra?Ja jeszcze nic nie wiem, ale te bóle u mnie raczej na pewno zwiastuja okres raczej z Wami nie posiedzę tutaj..
Czekam do jutra. To mój kolejny cykl starań, za każdym razem nieudanym, był identyczny ból.. Testów się narobiłam za każdym razem, więc teraz chciałabym poczekać jak najdłużej.A zrobiłaś ostatecznie test albo bete? Czy dalej czekasz do jutra?
Kochana to ciezka decyzja ale myślę że powinnaś ja przedyskutować ze swoim lekarzem. Przede wszystkim sama bedziesz doskonale wiedziała jak się czujesz i jak długo dasz rade pracowac, lekarz tez na pewno wskaze Ci najlepsza według niego opcje. Wiec spokojnie, nie stresuj się, musisz wybrać to co jest najlepsze dla Ciebie i brzuszka [emoji177]Powiem wam dziewczyny, że jestem teraz trochę zestresowana praca, bo nikt jeszcze nie wie. Chciałam bym pracować Ale wiem, że pracodawca mi nie zapewni warunków i jeszcze będę się czuła jak zbędny przedmiot. Mam pracę fizyczną i ja lubię Ale boję się że coś może się stać w pracy. Myślę, że jak im powiem, ze jestem w ciąży to będą mi kazali iść na L4
Masz już dzieci czy to starania o pierwsze?Czekam do jutra. To mój kolejny cykl starań, za każdym razem nieudanym, był identyczny ból.. Testów się narobiłam za każdym razem, więc teraz chciałabym poczekać jak najdłużej.
Czytałam dzisiaj trochę jakie warunki musi pracodawca zapewnić i mogę stać tylko 3 godz A mam pracę tylko stojącą i czuje, że spokojnie te 6 mogłabym stać. Mam problemy z zatrzymywaniem się wody i teraz odkąd jestem w ciąży już mi się woda zatrzymała i po 8 godz to mam mega kulosy ciężkie. Ale tak jak mówisz porozmawiam ze swoim lekarzem 16 lutego. Z jednej strony to zwolnienie byłoby ułatwieniem bo teraz kombinuje komu dziecko zostawić, niedawno był covid w przedszkolu A mała już drugi tydzień ma gile zielone z nosa więc nie mogę jej puścić do przedszkola.... Teraz też muszę kombinować jak te badania zrobić, raz, że mam pracę dwuzmianowa, dwa do laboratorium mam jakoś 30, 35 km i musze znowu kombinowac komu dziecko zostawić tym bardziej, że moja mama teraz na kwarantannie siedzi i została mi 70 letnia babcia, a mąż w pracy też nie może wziąć wolnego... Jeszcze ten covid MASAKRAKochana to ciezka decyzja ale myślę że powinnaś ja przedyskutować ze swoim lekarzem. Przede wszystkim sama bedziesz doskonale wiedziała jak się czujesz i jak długo dasz rade pracowac, lekarz tez na pewno wskaze Ci najlepsza według niego opcje. Wiec spokojnie, nie stresuj się, musisz wybrać to co jest najlepsze dla Ciebie i brzuszka [emoji177]
Mam, córkę 2.5 - letniąMasz już dzieci czy to starania o pierwsze?
Ja bym chciała żeby mi kazali pracuje w aptece praca stojącą po 12-13godzin bardzo chętnie bym poszła na l4 Ale mam wrażenie że ze względu na brak personelu reszta będzie mieć do mnie pretensje zwłaszcza że miałam pracować w wigilię. Inna sprawa to taka czy warto ryzykować swoim i dziecka zdrowiem A umowę mam na czas określony więc nawet nie wiem czy będę miała gdzie wrócić. Co wy zrobilybyscie na moim miejscu ?Powiem wam dziewczyny, że jestem teraz trochę zestresowana praca, bo nikt jeszcze nie wie. Chciałam bym pracować Ale wiem, że pracodawca mi nie zapewni warunków i jeszcze będę się czuła jak zbędny przedmiot. Mam pracę fizyczną i ja lubię Ale boję się że coś może się stać w pracy. Myślę, że jak im powiem, ze jestem w ciąży to będą mi kazali iść na L4
Jak Ci będą kazali iść na l4 to się nawet nie zastanawiaj!! Bierz 100% płatne l4, chodzone i korzystaj z wolnego [emoji7]Powiem wam dziewczyny, że jestem teraz trochę zestresowana praca, bo nikt jeszcze nie wie. Chciałam bym pracować Ale wiem, że pracodawca mi nie zapewni warunków i jeszcze będę się czuła jak zbędny przedmiot. Mam pracę fizyczną i ja lubię Ale boję się że coś może się stać w pracy. Myślę, że jak im powiem, ze jestem w ciąży to będą mi kazali iść na L4