Oo super będą miały dzieciaczki towarzystwo do zabawyOk . Dziękuję
Dzieli nas tylko 2 miesiące różnicy co do porodu , my mamy na październik
Tobie też powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo super będą miały dzieciaczki towarzystwo do zabawyOk . Dziękuję
Dzieli nas tylko 2 miesiące różnicy co do porodu , my mamy na październik
Ja co prawda karmię piersią, ale mogę wyrazić pozytywną opinię dla mleka nutrilon, w polsce pod nazwą bebilon z białym niedziadkiem. Nasz Alex jest wcześniakiem, był dokarmiany w szpitalu własnie tym mlekiem. Bebilon w swojej ofercie posiada produkty dla dzieci z alergią pokarmową, wcześniaków czy produkty dietetyczne na kolkiDziewczyny które karmią mm. Jakie mleko poddajecie?
Mikołaj jest na Bebilon prosyneo HA. Jest to nasze trzecie mleko i wszystko sie fajnie w końcu unormowało. Wcześniej przeszliśmy przez hipp bio combiotik i hipp comfort.Dziewczyny które karmią mm. Jakie mleko
08.08 moja data urodzinHej dziewczyny. Mam termin na 08.08. Można do was dołączyć?
w swojej ofercie posiadają produkty dla dzieci z alergią pokarmową, wcześniaków jak i rowniez produkty dietetyczne na kolki.