Przez jutro kto może na zamknięte niech idzie. Kto nie może pisać - tutaj niech na napisze. Aniaslu napisała, że 2 osoby "zgubiła".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem po dwóch stratach i rozumiem Twoje podejście. Przy pierwszej ciąży wiedzieli wszyscy, później wielka wściekłość gdy ktoś pytał mnie o ciąże. Wypowiadanie słów, ze temat mnie już nie dotyczy było nie do zniesienia. Przy drugiej ciąży od początku było dużo niewiadomych ciąża poczęta naturalnie a tu trojaki. Wtedy wiedzieli tylko rodzice ale poronienie przeżyli gorzej niż ja z mężem. Dlatego o tej dowiedzą się dopiero we wtorek, jak będę po prenatalnychMam tak samo. Powiedziałam póki co w pracy menadżerowi, bo ide niebawem na zwolnienie, żeby poprostu miał miesiąc na przekazanie moich obowiązków innej osobie. Ja jestem w trzeciej ciąży, ale dwie poprzednie straciłam, tez nikt o tym nie wie, może dlatego z mężem chcemy jak najdłużej zachować ciążę w tajemnicy. Ciezko mi uwierzyć, że narazie dziecko prawidlowo się rozwija. Ja dodatkowo obawiam się, że wszyscy (nieproszeni o to) będą ciągle coś radzić i zadawać pytania związane z ciążą i ja jako indywidualna osoba, zejdę na drugi plan. Interesować się będą tylko ciążą i tematami około ciążowymi. Ponadto po dwóch stratach, boje się mojej reakcji, jak usłyszę, że ktoś powie "No w końcu Wam się udało!" w odpowiedzi na informację o mojej ciąży.
Nie przywiazywalabym się zbyt mocno [emoji849] wszytsko się może zmienićPytanie szczególnie do dziewczyn, które już mają dzieciaczki: czy warto się przywiązywać do płci z badań prenatalnych? Czy jeszcze sobie dać czas na zakupy? Mam na myśli badanie z I trymestru
Ja też we wtorek prenatalneTeż jestem po dwóch stratach i rozumiem Twoje podejście. Przy pierwszej ciąży wiedzieli wszyscy, później wielka wściekłość gdy ktoś pytał mnie o ciąże. Wypowiadanie słów, ze temat mnie już nie dotyczy było nie do zniesienia. Przy drugiej ciąży od początku było dużo niewiadomych ciąża poczęta naturalnie a tu trojaki. Wtedy wiedzieli tylko rodzice ale poronienie przeżyli gorzej niż ja z mężem. Dlatego o tej dowiedzą się dopiero we wtorek, jak będę po prenatalnych
Tak. Jak masz zaproszenie pisz tam. Bo sporo dziewczyn juz tam jest.Witajcie dziewczyny. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja sama się szykuje bo mam na 9:15.
Czy wątek zamknięty już jest ? Bo dostałam zaproszenie
O której godzinie masz? Ja o 8:30 .Ja też we wtorek prenatalne
Ja 17.20O której godzinie masz? Ja o 8:30 .
Skąd te zaproszenie? Ja nic nie mam lub przeoczyłam [emoji848]Tak. Jak masz zaproszenie pisz tam. Bo sporo dziewczyn juz tam jest.