reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
mam syna i córkę. W każdej ciąży moja cera wyglądała dobrze, a włosy gęstniały wiec raczej nie :)
Wiadomo, że stan cery ma się nijak do płci i bardzo się śmieje z tych wszystkich przepowiedni co na chłopczyka a co na dziewczynkę:) u mnie w tej ciazy wlosy lecą garściami, nie wiem czy się nie skonczy to u dermatologa ostatecznie, bo już pisałam nawet kiedyś ze umycie wlosow jakimkolwiek szamponem, nawet dla dzieci, kończy się masakrycznym swędzeniem skóry głowy u mnie

Hej, jak tam niedziela mija 🙂

Chciałabym się was zapytaćjl jak wasze brzuszki. Czy u was już widać brzuszek, że się zaokrąglił? Oczywiście z rana chyba jest najbardziej prawdziwa wielkość, wieczorem wiadomo 😏
Hej , właśnie dziś rano pokazywałam mężowi , że lekko pod pępkiem brzuch jest bardziej wypięty. Mówię do męża , że to dzidziuś bo później już dochodzi jedzenie , wzdęcia itp. co prawda jem bardzo mało przez mdłości 24 na dobę , ale mimo to zawsze coś urośnie do wieczora. Dlatego rano jest już lekko uwypuklonym brzuszkiem w dolnej części. 😁

Ja czekam na przesyłkę z missguided, także też dam znać jak przyjdzie. Można tam złapać fajne promocje 😉
Też czuje delikatne uwypuklenie nad wzgorkiem łonowym, a wieczorem to w ogóle mam mały balonik zamiast brzucha 😅
Pierwszy raz mam taką przerwę między wizytami i juz nie mogę się doczekać... 25.01 wizyta u mojej gin, 28.01 prenatalne 🙈
Jak Wasza cera? Zauważyłyście jakieś zmiany? U mnie ogólny stan wydaje się lepszy niz przed ciąża, ale zrobiło mi się kilka przesuszonych placków (?) na twarzy. A zupełnie nie zmieniłam pielegnacji. Zdarzają mi się nieprzyjaciele w okolicach żuchwy, ale daje sobie z nimi radę i zwalam to na hormony.
Moja cera jedynie co jest mega przesuszona na buzi , i w sumie na ciele też. Niestety obecnie nie mogę nic nakładać bo wszystko mi śmierdzi ☹️😔. Nie mam póki co żadnych zmian trądzikowych , jedynie przesuszenie skóry co widać.

reklama
mnie też zastrzyki robi mąż [emoji846] raz jest lepiej raz gorzej. mam parę siniaczków ale nie ma tragedii. też się boję co to będzie potem, jestem dość szczupła i nie mam pojęcia jakbym się miala ukłuć w udo[emoji1787]
Ja czytałam że w udo bardziej boli I polecali w ramię jakoś z tyłu ale to samemu na pewno się nie da.

Do góry