Tez brałam taką dawkę przy płomieniachDuża dawka, ale to dobrze [emoji846] nie zaszkodzi ani Tobie ani fasolce. A kiedy masz wizytę u lekarza? [emoji846]
reklama
Ja w pierwszej ciąży kupowałam w C&ADziewczyny, a polecacie jeszcze poza h&m jakieś sklepy z ciążowymi ubraniami?
A mojego rozmiaru już nie byłoZ Lidla zamówiłam sobie spodnie dresowe ciażowe za 8 zł, bo trafiłam na mega przecenę z 35zł. Maż twierdzi, że zaraz się rozlecą, ale i tak niech tylko wiosnę wytrzymają
Na oko ciężko stwierdzić, ale zrobiłam sobie zdjęcie profilem, jak tylko zobaczyłam 2 kreski i teraz w każdym zaczętym tygodniu robię sobie takie samo dla porownania zdjęcie prawdę Ci powie od wzgorka łonowego do mniej wiecej polowy odległości pod pępkiem jest brzuch zaokrąglony wszystko co powyżej do wzdęcia i zalegając treści jelitoweHej, jak tam niedziela mija
Chciałabym się was zapytaćjl jak wasze brzuszki. Czy u was już widać brzuszek, że się zaokrąglił? Oczywiście z rana chyba jest najbardziej prawdziwa wielkość, wieczorem wiadomo
Ja też jestem mała a okrągła narazie nic nie widać po brsuchu. Bo najzwyczajniej mam ale zwały tłuszczu. Na zamkniętym napiszę więcej. W pierwszej wyglądałam jak w ciąży trojaczej. To sobie wyobraźcie jaki ja mam brzuch, skórę wyciągnięta, i do tego to rozejście mięśni....jak ktoś mi mówił że po porodzie spadnie mi brzuch. Tak patrzyłam na ten mój , i mówiłam. Tak. Spadnie. Na kolana chybaTeż startuje z dużą wagą więc nie jesteś sama ciążowy brzuszek taki hmm kilku miesięczny mam od paru lat więc u mnie będzie widać ciążę nieco później
Miałam pytać na zamkniętym forum, czy mamy tu kogoś z łuszczycą.. ja też choruję i niestety mam do tego ŁZS..Moja twarz wygląda, jakbym ciągle miała owulację tzn nie jest źle, ale jakieś 3-4 pryszcze ciągle są. Ja mam dodatkowy problem, bo mam łuszczycę i nie mogę wysuszać skóry, więc pryszcze sobie są i tyle. Ale na plus właśnie to, że łuszczyca zaczęła mi się trochę uspokajać tak od 7 tyg
Jestem z Wami dziewczyny też startuję z ciut większej wagi. To są pozostałości po ciąży z przed 9 lat .Też startuje z dużą wagą więc nie jesteś sama ciążowy brzuszek taki hmm kilku miesięczny mam od paru lat więc u mnie będzie widać ciążę nieco później
U mnie cera jest niby lepsza ale taka trochę sucha się robi.
Dziś jest dzień lenia..
Mamy już 12 tydzień ale wymioty dalej trzymają.
U nas z wyprawki to pierwsze co został wybrany wózek przez męża.
Mam pytanie kupujecie sobie detektor tętna płodu? ja się zastanawiam czy w ogóle warto.
Reniferek92
Fanka BB :)
Heeej nadrobilam zaległości ja mam taki delikatnie wypiety brzuszek pod pępkiem dziś 9+6, mdłości nadal są i to potrafią być cały dzień nas szczęście tylko raz z finiszem skóra na twarzy bardziej sucha niż zawsze ( mimo zimy i mrozow) wypryski w małej ilości . A piersi bolą najgorzej po nocy aa i czasami brzucho też umie zakluc . To tyle u mnie pozdrawiam w niedzielę
Ze względu na swoją sytuację kupiłam. Mam jakieś chińskie g ... z ebaya. Chyba wylapalo tętno, albo ja się ogarnelam i skumalam gdzie przystawić. Bo raczej tętno 140-170 to moje nie jest .Jestem z Wami dziewczyny też startuję z ciut większej wagi. To są pozostałości po ciąży z przed 9 lat .
U mnie cera jest niby lepsza ale taka trochę sucha się robi.
Dziś jest dzień lenia..
Mamy już 12 tydzień ale wymioty dalej trzymają.
U nas z wyprawki to pierwsze co został wybrany wózek przez męża.
Mam pytanie kupujecie sobie detektor tętna płodu? ja się zastanawiam czy w ogóle warto.
Chociaż jak pokazywało 40-80 to nie powiem ciut się zestresowałam. Tak więc ostrożnie z tym. Jak któraś ma słabe nerwy...
reklama
To chyba nie na moje nerwy, chociaż syn usłyszałby bicie serca swojego brata/siostry..Ze względu na swoją sytuację kupiłam. Mam jakieś chińskie g ... z ebaya. Chyba wylapalo tętno, albo ja się ogarnelam i skumalam gdzie przystawić. Bo raczej tętno 140-170 to moje nie jest .
Chociaż jak pokazywało 40-80 to nie powiem ciut się zestresowałam. Tak więc ostrożnie z tym. Jak któraś ma słabe nerwy...