Gratulacje, wspaniałe wiadomości z ranaJa już po wizycie. Kropek żyje, ma się świetnie. Termin usg bez zmian na 21.08.2021.dzis 8+6.
Kropek ma 2,17cm
Za 2 tygodnie ide znów podglądnąć kropka.
A 12. 02 mamy prenatalne usg.
reklama
Właśnie próbowałam sobie przypomnieć z kim wizytuje razem w poniedziałek [emoji846] trzymam kciuki i nas też będzie to po 3 tyg wizyta stresuje się już
U nas wiedzą rodzice, rodzeństwo od USG z serduszkiem. W pracy u mnie wie szefostwo bo już jakiś czas jestem na l4, zresztą ja nie wróciłam po kwarantannie do pracy reszcie planuje powiedzieć po prenatalnych [emoji846]. Wiedza też dwie moje przyjaciółki jedna nawet przed testem bo mówiłam jej, że mam dostać okres ale mi się spóźnia. Parę osób może się domyśla jeden kolega zapytał wprost to odpowiadamy, że na wsztstko przyjdzie czas. Chciałabym już 100% cieszyć się z tego, od kiedy w sumie minął termin kiedy straciliśmy pierwsza ciąże to jestem sporo spokojniejsza ale to jeszcze nie to do końca.
A co do objawów ja też miałam delikatne ale od dwóch dni szarpie mnie mocniej plus dzisiaj weszłam do kuchni i cis tak śmierdziało, że w toalecie byłam 4 razy. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało a u mnie dzisiaj 10t0d
Ja tez w Poniedzialek. Mam usg na ktorym w Holandii ustalaja date porodu .
Ooo, ja dzisiaj też 9+6 z OM, a wg usg 9+3
Ja 9+5 z om
Ellie2021
Fanka BB :)
Spokojnie, przecież to zaraz wszystkie zeschizujemy jak będziemy się tam wzajemnie nakręcać Wszystko jest dobrze zwłaszcza jak nie masz plamień, skurczów mocnych brzucha itd. Zachowajmy spokój, tylko to nas tutaj może uratować Trzymaj się ciepło i nie myśl za dużoDziewczyny, popadam w paranoje przed kolejną wizytą, a dopiero będzie to w następny czwartek. Jeśli nie mam żadnych plamień to raczej wszystko powinno być ok? Czy może być tak, ze coś się złego zadziało a ja nie zauważyłam tego? :O
Ellie2021
Oczywiście mam nadzieję, że nikt nie odebral jakoś negatywnie mojej poprzedniej wiadomości Chodziło mi tylko o to, że sama czasami też mam takie głupie myśli niewiadomo skąd przychodzące i nie ma co się nim oddawać Będzie dobrze, róbmy wszystko co możemy najlepiej i po prostu czekajmy, bez negatywnych emocji Miłego dnia dla każdej z Was
Z pewnością wszystko jest dobrze! Ja mam niewiele objawów, a ciąża rozwija się prawidłowoDziewczyny, popadam w paranoje przed kolejną wizytą, a dopiero będzie to w następny czwartek. Jeśli nie mam żadnych plamień to raczej wszystko powinno być ok? Czy może być tak, ze coś się złego zadziało a ja nie zauważyłam tego? :O
Pełna nadzieji
Umówiłam dziewczyny 1 badanie prenatalne [emoji2] 25.01 także można powiedzieć że za tydzień! Dziś mam 11t1d więc badanie wypadnie w 12t4d. Pani proponowała jeszcze ten poniedziałek, ale trochę za wcześnie mi się wydaje. Było by 11t4d.
M
madziejkaa359
Gość
Ejjj spokojnie. Wszystko jest ok!!! Ty w przyszły czwartek a ja w przyszłą środę, zleci szybko! ani się obejrzymy a jiz będzie wizytaDziewczyny, popadam w paranoje przed kolejną wizytą, a dopiero będzie to w następny czwartek. Jeśli nie mam żadnych plamień to raczej wszystko powinno być ok? Czy może być tak, ze coś się złego zadziało a ja nie zauważyłam tego? :O
Ellie2021
Ja też badanie prenatalne w podobnym tygodniu ciąży, 12+2Umówiłam dziewczyny 1 badanie prenatalne [emoji2] 25.01 także można powiedzieć że za tydzień! Dziś mam 11t1d więc badanie wypadnie w 12t4d. Pani proponowała jeszcze ten poniedziałek, ale trochę za wcześnie mi się wydaje. Było by 11t4d.
reklama
Ellie2021
Jeju a ja dopiero 25 styczniaEjjj spokojnie. Wszystko jest ok!!! Ty w przyszły czwartek a ja w przyszłą środę, zleci szybko! ani się obejrzymy a jiz będzie wizyta