reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które miały bakterie w moczu. Miałyście również podniesiony poziom leukocytów w moczu?

Ja w żadnych wynikach moczu nie mam pozycji Bakterie. Czyli ich nie mam czy nie zostało to przebadane? Jak sądzicie?
U mnie to się nazywało niby "ogólne badanie moczu" a mam az tyle pozycji.
Wycięty screen ale może da się coś odczytać.

Załączniki

• 20210113_225038.jpg
    20210113_225038.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 102
Miałam czekać do prenatalnych, ale nie wiem czy wytrzymam :p rozglądam się już za poduszką C. Z tego, co znalazłam najbardziej podobają mi się poduszki Bololo i Poofi. Poofi są jednak droższe od pozostałych na rynku i zastanawiam się, czy idzie za tym jakość. Ewentualnie polecacie jakies inne?

Miałam czekać do prenatalnych, ale nie wiem czy wytrzymam :p rozglądam się już za poduszką C. Z tego, co znalazłam najbardziej podobają mi się poduszki Bololo i Poofi. Poofi są jednak droższe od pozostałych na rynku i zastanawiam się, czy idzie za tym jakość. Ewentualnie polecacie jakies inne?
Zdecydowanie jakoś. Mam z dwóch firm, ale Poofi jest bezkonkurencyjna, bardziej zbita, lepszy materiał. Kupuje od nich prześcieradła, mam tez rożek. Wszystko jest bardzo porządne.

reklama
Do góry