Mnie też i to bardzoJa mam glukozę 92 i mam powtórzyć badanie na kolejna wizytę. Myślałam, ze krzywa robi każda ciężarna. Czyli jest jeszcze szansa ze może nie będę musiała robić? Przeraża mnie to badanie
reklama
U mnie to się nazywało niby "ogólne badanie moczu" a mam az tyle pozycji.Ja w żadnych wynikach moczu nie mam pozycji Bakterie. Czyli ich nie mam czy nie zostało to przebadane? Jak sądzicie?
Wycięty screen ale może da się coś odczytać.
Załączniki
Leukocytów miałam 7 a norma 0-39I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które miały bakterie w moczu. Miałyście również podniesiony poziom leukocytów w moczu?
Oprócz bakterii wszysyko inne miałam ok.
Miałam czekać do prenatalnych, ale nie wiem czy wytrzymam rozglądam się już za poduszką C. Z tego, co znalazłam najbardziej podobają mi się poduszki Bololo i Poofi. Poofi są jednak droższe od pozostałych na rynku i zastanawiam się, czy idzie za tym jakość. Ewentualnie polecacie jakies inne?
Kkaarroo22
Fanka BB :)
Ja miałam w poprzedniej ciąży, dostałam antybiotyk, który brałam jednorazowo.I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które miały bakterie w moczu. Miałyście również podniesiony poziom leukocytów w moczu?
Rzeczywiście bardzo dużo pozycji. A jakie to laboratorium?U mnie to się nazywało niby "ogólne badanie moczu" a mam az tyle pozycji.
Wycięty screen ale może da się coś odczytać.
Tak, przez ten podwyższony poziom leukocytów robiłam posiew i wyszły bakterie i w posiewie jest napisane, jakie bakterie są obecne.I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które miały bakterie w moczu. Miałyście również podniesiony poziom leukocytów w moczu?
MtV
Fanka BB :)
Zdecydowanie jakoś. Mam z dwóch firm, ale Poofi jest bezkonkurencyjna, bardziej zbita, lepszy materiał. Kupuje od nich prześcieradła, mam tez rożek. Wszystko jest bardzo porządne.Miałam czekać do prenatalnych, ale nie wiem czy wytrzymam rozglądam się już za poduszką C. Z tego, co znalazłam najbardziej podobają mi się poduszki Bololo i Poofi. Poofi są jednak droższe od pozostałych na rynku i zastanawiam się, czy idzie za tym jakość. Ewentualnie polecacie jakies inne?
reklama