MtV
Fanka BB :)
JaKtóras jutro ma wizytę??
Jeszcze 2 dni i u mnie.. Nie mogę się już doczekać. A jestem bardzo dobrych myśli..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaKtóras jutro ma wizytę??
Jeszcze 2 dni i u mnie.. Nie mogę się już doczekać. A jestem bardzo dobrych myśli..
Ja bym przełożyła, lepiej nieco później, niż za wcześnieDziewczyny, powiedzcie mi czy to wg Was nie za wcześnie u mnie na prenatalne? Bo dziś się umówiłam i babka mi wyznaczyła termin na 5.02 a to będzie 11+4 z tym, że to jest termin z om. Z USG ciąża jest parę dni młodsza. Zastanawiam się czy dzwonić i przełożyć to o tydzień
Bardzo chciałam właśnie rodzić w kwietniu. Ale jak to w życiu, tyle sobie można planowaćTez mam sierpniowe dziecko, ale w kwietniu było lepiej, bo cała wiosna i lato było przed nami
A to jaki masz termin z USG?Ja właśnie wróciłam od lekarza, od rana mnie bolało w podbrzuszu myślałam że to od podnoszenia córki, ale kiedy ból stał się ciągły i mocny (nospa nie pomogła) stwierdziłam ze trzeba jechać do lekarza. Na szczęście przyjęła mnie bez problemu, okazało infekcja pęcherza. Dzidziuś już całkiem duży 4.9 cm [emoji7] cudownie było zobaczyć, niestety mały śpioch z niego bo się nie chce poruszyć [emoji28] czekam teraz na piątek na więcej przy prenatalnym [emoji4]
Hmmm może faktycznie przełóż, zwłaszcza jeżeli ciążą może być młodsza.Dziewczyny, powiedzcie mi czy to wg Was nie za wcześnie u mnie na prenatalne? Bo dziś się umówiłam i babka mi wyznaczyła termin na 5.02 a to będzie 11+4 z tym, że to jest termin z om. Z USG ciąża jest parę dni młodsza. Zastanawiam się czy dzwonić i przełożyć to o tydzień