reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Co ile macie robione USG?co wizytę?ja miałam robione dwa pierwsze gdy pojawił się pęcherzyk a potem by zobaczyć serduszko:)

reklama
Przypadkiem zajrzałam na forum i dołączam do grona sierpniowek:) Spodziewam się cudu w okolicach 26 sierpnia 8-) Zaskakujące ,że to pierwsze a nie boje się niczego, czasem się martwię, że nie ma we mnie takich uczuć 😆 Jedyne co mnie nurtuje to praca, bo do tej pory było świetnie ale od kilku dni mdłości i niestety wymioty, senność i trudności z koncentracją 🙄 Zastanawiam się czy wytrwać w pracy, może to się zaraz poprawi🙈 czy jednak myśleć o zwolnieniu. Prace bardzo lubię chodz zwykle wszyscy radzą się zastanowić bo to terapia dzieci do 7 r.z w tym autyści i zaburzenia zachowania. Jednak po prostu uwielbiam te maluchy i sama już nie wiem. Moja ginekolog uznała też, że choroby wieku dziecięcego mi nie zagrażaja ale samopoczucie spada z dnia na dzień 🙈

Ja miałam pierwszą wizytę w 5t6d, potem 8t2d (ale wtedy wpadłam tylko podrzucić wyniki badań, a przy okazji miałam zrobione usg) i teraz wizyta będzie w 10t6d.

A jak u Was z izolowaniem się? Ja czuję się jak trendowata-siedze sama i widuje tylko meza i czasami Mamę, ktora pracuje w szpitalu i odwiedza mnie jak jest świeżo po testach....

reklama
Pierwsza wizyta 6+0, druga wizyta 9+2, kolejna wizyta to prenatalne ok 12 tyg i później w 15 tygodniu :) na każdej z nich było/będzie usg

Do góry