Ja według aplikacji weszłam w 9 tydzień , według usg z wtorku to 7tc +3 dni , także 8 tydzień według lekarza. Ja od 6 tygodnia straszny ból żołądka , mdłości 24 na dobę. Miałam już 3 razy załamania psychiczne i płakałam mężowi , że nie dam rady. Wszystko przez to, że mdłości silne mam 24 na dobę , nic nie mogę jeść , tylko jabłko , tosta i mentosy. Wstręt do zapachów . O dziwo , od wczoraj lepiej się czuje i dziękuje za to temu z góry. Wczoraj zjadłam swój pierwszy normalny obiad , nie dużo , ale poprawiło mi to humor. Dziś nadal lepiej się czuje , są jakby mdłości ,ale takie zagłuszone. Mogę wstać z łóżka i coś zdobić , w końcu wyjść na spacer. Wczoraj wyszłam na krótki spacer po X czasie , musiałam robić stacje / odpoczynek bo jakby sił nie mam i mi lekko słabo. Ponadto u mnie utrzymuje się taki kwaśny smak w ustach , ale niweluje go owocowymi gumami dla dzieci. Obecnie mam lekkie bóle w dole brzucha i czasem jajnik. Moja kolejna wizyta jest za dwa tygodnie. Szczerze chciałabym , by taki stan się utrzymał niż miało by wrócić to apogeum co przechodziłam. Zdrówka dla Was mamuśki
Przesyłam ciepłe pozdrowienia