reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Jej [emoji3590] cudo...

Masz termin ma 05.08? [emoji846]

Czekam z niecierpliwością na ten suplement. Ja wyniki moczu w czwartek zrobię ponownie bo jutro święto [emoji846]
Tak, z usg cały czas wychodzi wlasnie te 2 dni na minusie i w karcie ciazy mam wpisane ze termin z usg to 5.08 - czy Ty tez masz termin na 5?[emoji16]

Będę pamiętać o tym suplemencie. :) ja oczywiście zasnęłam razem z corka, ostatnio to mi najlepiej wychodzi, ale przebudziłam się i jeszcze przyszłam zobaczyć co tutaj słychać:D

W ogóle nie wiem czemu myślałam, że prywatni lekarze nie mogą wystawiać recept z refundacją, ale miło się dzisiaj zaskoczyłam w aptece. Do duphastonu mam brać tez luteine, kupiłam 2 wielkie pudełka po 30szt, a zapłaciłam tylko 14zl. Po wyjściu patrze na rachunek, a bez refundacji te paczki kosztowały ponad 200zł [emoji15]
Ja się ostatnio tez wlasnie tak miło zaskoczyłam- wprawdzie za duphaston zapłaciłam chyba 160zl ale przynajmniej na euthyroxie zaoszczędziłam u nowej endokrynolog[emoji23] niestety to wszystko jest dobra wola lekarza

U mnie niestety nie jest do końca 100% dobrze... Pęcherzyk jest cienkościenny, powinien być grubszy, jest jakiś ślad zarodka ale ciężko powiedzieć, a powinien być większy...za to pęcherzyk żółtkowy powinien być mniejszy... A mieliśmy zobaczyć już serduszko... Do tego znów ciąża młodsza. Mamy czekać do wizyty za tydzień, będzie w jedną albo drugą stronę 🥺 Dostałam clexane i kontynuację Duphaston.

Ostatnia edycja:
U mnie niestety nie jest dobrze... Pęcherzyk jest cienkościenny, powinien być grubszy, jest jakiś ślad zarodka ale ciężko powiedzieć... Mamy czekać do wizyty za tydzień, będzie w jedną albo drugą stronę 🥺 Dostałam clexane i kontynuację Duphaston.
No nie.. U kolejnej źle wiadomości 
Masz zdjęcie usg??

U mnie niestety nie jest dobrze... Pęcherzyk jest cienkościenny, powinien być grubszy, jest jakiś ślad zarodka ale ciężko powiedzieć... Mamy czekać do wizyty za tydzień, będzie w jedną albo drugą stronę 🥺 Dostałam clexane i kontynuację Duphaston.
To nie ciekawie ale widzę że jest nadzieja ! I tego się trzymaj ♥️

reklama
Do góry