I jak jaTo dokładnie tak jak ja !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak jaTo dokładnie tak jak ja !
To koniecznie daj znać co słychać!Ja również
Wczoraj wieczorem dostałam jakiś brunatnych plamien- wprawdzie było ich mało, ale widzę ze dzisiaj rano są również. Umówiłam się na wizytę dzisiaj.
Ja planuje iść na l4 od maja, jeśli nic się nie zmieni z moim samopoczuciem. Tylko ja pracuje zdalnie od marca 2020, cały czas z domu i nie wyobrażam sobie nic nie robićja nigdy nie zwracałam na to uwagi. W pierwszej ciąży rodziłam w szpitalu, gdzie nie znałam żadnego lekarza. Na opiekę nie narzekałam wydaje mi się, ze szansa, ze trafi się na swojego lekarza w trakcie porodu nie jest jakaś wielka.. co innego jak planujesz CC.
Wszystkiego najlepsze w Nowym Roku!
Mnie wczoraj w nocy takie spanie zaatakowało, ze nie mogłam sobie z nim poradzić
Ja planuje L4 jakoś po skończonym 4 miesiącu, tak jak w pierwszej ciąży
Kochana trzymaj się, mam nadzieje ze podróż przebiegnie spokojnie i bezpiecznie. Uważajcie na siebie. Co do mdlosci to mi ogolnie pomaga cola może być z cukrem może być zero. Nie wiem czy u każdego to działa ale mi kiedyś powiedział o tym lekarz jak mialam zatrucie i na mdlosci czy teraz ciążowe czy zwykle dolegliwości jelitowe ta cola to złoto. Kupilam pregna vomi która ma imbir, ale jej smak jeszcze bardziej mnie drażnił:/Ja od kilku dni budzę się około 4 w nocy, jest mi niedobrze i później już tylko leżę z zamkniętymi oczami, czuwam, nie wysypiam się. W dodatku od rana mam zły dzień, źle się czuję, mdłości mnie rano dopadły a przede mną podróż 500 km. Miłego dnia Wam wszystkim życzę [emoji5]
Tak, idziemy tak samo bo dzis mam 9+7 i termin wahający się między 31.07 a 1.08Też dziś 9+5 [emoji846] i też pierwsza ciąża. Kiedy termin?
@laurelle Ty też z Nami tak podobnie, no nie? Jeśli pomyliłam Dziewczyny i nicki to sorki [emoji28]