reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Jestem po wizycie [emoji3] 6+3 tc. Ginekolog mówi że możliwe że jest serduszko ale jeszcze do końca nie widać. Mam pytanie do mam które dostały już skierowanie na badania laboratoryjne, oczywiście u lekarza na nfz. Czy macie wszystkie badania na NFZ ?

Milo widziec taki sliczny pecherzyk. Ja jutro mam tez 6+3 i tez mam usg. Nie moge sie doczekac !!!

Dziewczyny mam ogromnego stracha, mam dziś 8+0 i zaobserwowalam podbarwiony na brązowo śluz. W ciąży z której mam córkę nigdy tak nie było, a po poprzedniej biochemicznej jestem przerażona. Czy ktoras z Was też tak miała i jest ok? Biore duphaston 2x dziennie.
Ja tak miałam i wszystko dobrze się skończyło 😁 córa na 8 lat już ...

Cześć dziewczyny. Nieśmiało do Was dołączę, bo już podczytuję od pewnego czasu. Byłam u lekarza w zeszły czwartek to był 6t+0, chciałam wiedzieć, ze to nie ciąża pozamaciczna. Na razie wszystko ok, jutro idę znowu. Mam nadzieję, ze już zobaczę serduszko. No i tak jak większość bardzo się denerwuję.
Za wszystkie trzymam kciuki i życzę dużo spokoju.

@Liana93 wlasnie mam hashimoto juz od ponad 15 lat, wlosy zawsze mialam liche ale nie wypadały aż tak jak teraz :o swoją drogą nie wiem czy nie jesteśmy z tego samego rocznika, o ile 93 u Ciebie to rocznik a nie przypadkowa liczba:D

Ja też póki co nieśmiało się witam 😁😁😁obecnie jestem w 5+1 tc. To moja trzecia ciąża i jestem po poronieniu, więc panikuje strasznie 😎obiecałam sobie, że nie będę ale nie wyszło 🤣 biorę Duphaston 2x i mam wizytę 30.12..to tak w skrócie hehe Trzymam kciuki za wszystkie fasolki, żeby pięknie rosły !!! U mnie oprócz bólu piersi i czasem kłucia w podbrzuszu nic z objawów ...i też mnie to stresuje 🥺

Ja też póki co nieśmiało się witam [emoji16][emoji16][emoji16]obecnie jestem w 5+1 tc. To moja trzecia ciąża i jestem po poronieniu, więc panikuje strasznie [emoji41]obiecałam sobie, że nie będę ale nie wyszło [emoji1787] biorę Duphaston 2x i mam wizytę 30.12..to tak w skrócie hehe Trzymam kciuki za wszystkie fasolki, żeby pięknie rosły !!! U mnie oprócz bólu piersi i czasem kłucia w podbrzuszu nic z objawów ...i też mnie to stresuje [emoji3064]
Hej :) ja również 5+1. Też biore Duphaston z tego samego powodu co Ty i również mam wizytę 30.12 ;) ja badalam też bete dwa razy w 4+2 i 4+4.

Hej, hej 😀 ja też biorę 2x dxuphaston, bo wcześniej i było puste jajo płodowe i poronienie. Ale teraz jestem dobrej myśli. Zobaczymy co powie jutro lekarz, bo tsh mialam zazwyczaj w ok olicy 2,5.
A jak u Was tarczyca?

reklama
Hej, hej 😀 ja też biorę 2x dxuphaston, bo wcześniej i było puste jajo płodowe i poronienie. Ale teraz jestem dobrej myśli. Zobaczymy co powie jutro lekarz, bo tsh mialam zazwyczaj w ok olicy 2,5.
A jak u Was tarczyca?
Też miałam w pierwszej ciąży puste jajo płodowe potem 4 poronienia, potem ciąża bliźniacza i mam synka, potem kolejne poronienie i teraz jestem w ciąży i czekam jak na bombie na kolejną wizytę

Do góry