reklama
Mdła
Fanka BB :)
Joanulka trzymam kciuki i jak już Misiaaa pisała- jesteś najlepszą mamą na świecie dla swojego dziecka to takie proste a takie mądre
A tak swoją drogą to wina tych wszystkich reklam, czasopism i innych filmów hamerykańskich , że w głowie rodzi się wyobrażenie rodzicielstwa jako stanu nieustannej przyjemności, nieskończonego ogromu miłości. Rodzicielstwo utkane jest z waty cukrowej, piórek, obłoczków i długich, pełnych głębokich i wzniosłych uczuć spojrzeń. Podczas porodu powinny latać pod sufitem różowe aniołki a rodzice trzymać się za rączki i zaglądać sobie z miłością głęboko w oczy
U nas czas leci na razie spokojnie i harmonijnie. Karmienie piersią też idzie. Brodawki całe i zdrowe. Na razie...Mleko wzbiera Malizna zgubiła po porodzie tylko 140g i robi już normalnie kupki. Także już się oczyściła z mułu Niby"nie chwal dnia przed zachodem słońca" ale powiem Wam, że wolę się teraz cieszyć tymi dobrymi rzeczami bo nie wiem co jeszcze na nas czeka
Suzie, Misiaaa czekam na wieści od Was
A tak swoją drogą to wina tych wszystkich reklam, czasopism i innych filmów hamerykańskich , że w głowie rodzi się wyobrażenie rodzicielstwa jako stanu nieustannej przyjemności, nieskończonego ogromu miłości. Rodzicielstwo utkane jest z waty cukrowej, piórek, obłoczków i długich, pełnych głębokich i wzniosłych uczuć spojrzeń. Podczas porodu powinny latać pod sufitem różowe aniołki a rodzice trzymać się za rączki i zaglądać sobie z miłością głęboko w oczy
U nas czas leci na razie spokojnie i harmonijnie. Karmienie piersią też idzie. Brodawki całe i zdrowe. Na razie...Mleko wzbiera Malizna zgubiła po porodzie tylko 140g i robi już normalnie kupki. Także już się oczyściła z mułu Niby"nie chwal dnia przed zachodem słońca" ale powiem Wam, że wolę się teraz cieszyć tymi dobrymi rzeczami bo nie wiem co jeszcze na nas czeka
Suzie, Misiaaa czekam na wieści od Was
Kamyczkowa
GratulujeWitam Dziewczyny!
Wylamuję się z bandy Dwupaków! Wczoraj punkt 11 przyszła na świat nasza śliczna córeczka Zoya
Zoyka była szacowana dzień przed urodzinami n 3300 a całą ciążę trochę mnie straszyło , że malutka bardzo będzie. A zaskoczyła wszystkich dumną wagą 3620g także z tymi szacunkami...no właśnie
Obie mamy się dobrze, choć jesteśmy zmęczone. Odpoczywamy w domu wśród najbliższych, dużo się tulimy i będziemy się poznawać. Na razie Zoyka jest bardzo spokojna i ugodowa.
Ściskam mocno wszystkie mamy 2w1 Jeszcze tylko trochę! Chociaż wiem jak to "trochę" potrafi dać w kość!
Suzie na naszą Deadline zadziałało więc może pogadaj że swoim lokatorem i przedstaw konsekwencje Nie żeby straszyć...Po prostu suche fakty!
Suzie_suzanna
Hej dziewczyny jutro idę do szpitala pewnie będę miała wywoływany poród... chciałam tego uniknąć ale mały jak nie chciał tak nie chce wyjść strasznie się tego boje !
misiaaa95
Nie bój się kochana , będzie dobrze , samo czekanie chyba jest gorsze , przynajmniej mnie to juz wykańcza kompletnie nie czuje żeby miał być to koniec ciazy, tak Jak czułam się w 7 msc tak czuje się teraz ... po za tym nie martw się na zapas jeszcze długi dzień i długa noc , wszystko może się zdażyć...
Mdła
Suzie duuuużo pozytywnych wibracji przesyłamy do Ciebie! Nie bój się. Albo próbuj się nie bać Duży stres Wam nie pomoże. Dużo dziewczyn bardzo dobrze reaguje na wywoływanie! I mocno wierzę że Ty też! Albo że się książę jeszcze tej nocy wyprowadziHej dziewczyny jutro idę do szpitala pewnie będę miała wywoływany poród... chciałam tego uniknąć ale mały jak nie chciał tak nie chce wyjść strasznie się tego boje !
Suzie_suzanna
Dziękuje dziewczyny ! Bardzo mi pomaga to wsparcie od was ! Jesteście kochane ! Postaram się pozytywnie myśleć, wiem ze strach nie pomaga...
reklama
Mdła
Misiaaa Może ale nie musi miałam przed porodem co 2-3 dni biegunkę przez kilka godzin i odpuszczała. Ale tak ze 2 tygodnie przed całą akcją Trzymam oczywiście kciuki i życzę żeby u Ciebie nie było takich symptomów"na niby". Koniec końców przecież też się sprawdziło
Suzie nie jesteś sama jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści Pamiętaj że na końcu tej drogi czeka wielki skarb jest tego wart Dasz radę kochana
Suzie nie jesteś sama jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści Pamiętaj że na końcu tej drogi czeka wielki skarb jest tego wart Dasz radę kochana