reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Suzie? Misiaaa? Jak tam u Was? Wszystko ok?
Suzie Jak wizyta w szpitalu? Dajcie jakieś znaki, że wszystko ok 😉

Mystic my mamy pierwsze szczepienia dopiero po 6 tygodniu. Z tego co pamiętam 🙈 w piątek mam wizytę u pediatry to będę wszystko wiedziała. Ale ten kalendarz od początku bardzo się różni od tego z Polski... Nie zaszkodzi zapytać o możliwe powikłania w przypadku 6w1 + pneumokoki 😉 jeżeli możesz jeszcze tyle czekać 😉

Nie wiem jak Wam mogą spać te dzieci tak długo 🙈 moje małe szczęście jak na razie uważa noc za doskonałą porę na aktywność. Nie ma co się dziwić bo spodziewałam się tego jak była jeszcze w brzuchu! Nie żeby krzyk i lament. Po prostu zwiedzanie i mama też ma być aktywna 😂 🤷🏼‍♀️ Się jeszcze kiedyś znów będę wysyłać 😁

reklama
@Mdła My w dwupaku, ale wczoraj byliśmy na KTG wyszły skurcze nieregularne, ale szyjka zamknięta . W nocy jakieś napinanie brzucha ale nic bolesnego, po za tym trochę stresu bo wyskoczyła mi opryszczka w miejscu intymnym i boję się okropnie co teraz jakby rozwinęła się akcja porodowa
@Suzie_suzanna daj znać co u Ciebie kochana ..

* wysypiać 🤦🏼‍♀️ oczywiście...

Misiaaa też nie wiem co w takiej sytuacji 😱 na finiszu takie ch...stwo 😤 też się tego bałam...
W takim razie 3mam kciuki żeby ten przebrzydły wirus jak najszybciej Ci odpuścił!

Moja mała wczoraj miała dzień spioszka. Wstała mleko i od razu dalej spać. A na noc po kąpieli daje mm dlatego długo śpi. W nocy jak się obudzi to już z cyca.
Dziś synek pierwszy dzień w przedszkolu. 😍 dał radę 💪💪
20200831_121420.jpgPolish_20200829_112130590.jpg

biegunka pobudza rozwieranie i skurcze, nawet czasem robią lewatywę przy wywolaniu, także biegunka to same plusy przy końcu ciąży, dziewczynki jesteśmy z wami, zaraz obie urodzicie i będziemy w komplecie rozpakowane.
ja ściągam mleczko już coraz lepiej do mrożenia, ale moja smoczyca jeszcze nie próbowała butli, już muszę ją przyzwyczajać, bo chyba za tydz zacznę troszkę pracę. jutro rok szkolny a ja pracuję z dziećmi
lipka jakie mm dajesz małej?

biegunka pobudza rozwieranie i skurcze, nawet czasem robią lewatywę przy wywolaniu, także biegunka to same plusy przy końcu ciąży, dziewczynki jesteśmy z wami, zaraz obie urodzicie i będziemy w komplecie rozpakowane.
ja ściągam mleczko już coraz lepiej do mrożenia, ale moja smoczyca jeszcze nie próbowała butli, już muszę ją przyzwyczajać, bo chyba za tydz zacznę troszkę pracę. jutro rok szkolny a ja pracuję z dziećmi
lipka jakie mm dajesz małej?
Daliśmy bebiko. Ponieważ z synkiem próbowałam różnych i po każdych miał problemy z kupka. Jedynie bebiko pasowało mu. wiec tutaj zaczęliśmy od bebiko i jest dobrze. :)

misia po porodzie powiesz pediatrze w szpitalu i będą działać, ja tak zrobiłam z moim zakaażeniem i zrobili niuni 2x badania sprawdzające, wszystko wyszło ok i puścili nas do domu, bedzie dobrze i u ciebie,

reklama
Hej dziewczyny ! Dopiero dziś mnie przyjęli do szpitala na oddział, wczoraj odesłali z kwitkiem, a dzisiaj od 7 do 18:00 czekałam na miejsce 😫 maja mi balonik zakładać ale nie gwarantują, że dzisiaj to zrobią... jak bardzo bym chciała już to mieć wszystko za sobą ! Dzisiaj mnie zbadali i mam 1 cm rozwarcia.
@misiaaa95 trzymam kciuki za was !

Do góry