reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Lipka to nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na dobre wieści od Ciebie! ✊🏻

Mój mąż któregoś dnia jak zobaczył moje cycki, a raczej sutki mówi „jaaaa Cię to aż tak się zmienia? Wcześniej miałaś jak korki od Coca-coli a teraz jak od 5litrowego baniaka” 😂😂😂😂
Też czekam 😀 aż się nie chce mi już wierzyć, że się doczekam. Tyle razy już się nakręcałam... :D
Tydzień temu na Polsacie puścili 1 cz Titanica. I mówiłam kurde nie zobaczę pewnie 2cz bo Bede w szpitalu. Taaaa... właśnie oglądam. :D
Dziś jeszcze znajomi wpadli. Którzy ostatnio jak się zegnali to mówili, że następnym razem to już będziemy podziwiać mała. 😀. Siedzieliśmy na podwórku, A teraz jestem tak zmęczona, te nicnierobienie mnie wykończyło. Ogień z nieba.

reklama
Oj dziewczyny współczuję Wam ze takie upały są i sie meczycie!!!
jpg (1).jpeg

Adunia GRATULACJE 💚🍀💚 dla Was! I Serdecznie witamy małego Franka 🥳💐🥳 po drugiej stronie brzuszka 😁
Ale super 👍
Jak znajdziesz chwilę to napisz jak było. Bo jak się rozkręciło na dobre to chyba już szybko i sprawnie 🤗

Dziewczyny w dwupaku! My nadal trzymajmy się razem bo w kupie raźniej 😁 nawet jeżeli w grę wchodzi nieustanne narzekanie 😁🤗😁 Z zasady nie lubię narzekać ale dzisiaj znowu ma być bardzo cieplutko 😩 wczoraj około 18:00 termometr na zewnątrz wskazał 43°C 🥵

Trzymam kciuki za kolejne mamy i dzidziusie 🍀🌻🍀 a najbardziej za Ciebie Lipka 😉 czekam na cudowne wieści od Was 😘😘😘

No więc póki młodego zabrali na szczepienie to napisze jak było. Ogólnie to urodził się kwadrans po północy i poród od kiedy się zaczęło trwał 24h 🤦‍♀️Bolało jak cholera, bo zaparł krzywo główkę więc parłam i darłam się jak diabeł ✌️musieli mnie naciąć ale ogólnie dzisiaj samopoczucie spoko

Załączniki

• IMG_20200809_065400.jpg
    IMG_20200809_065400.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 133
Część Franek! Miło cię widzieć! 😁😍😁

Adunia kobietą dzielną jesteś. Darcie się jak diabli należy do porodu 🤣 Najważniejsze że dobrze się czujecie 🍀🌻🍀 Szybkiego powrotu do domu!

reklama
Do góry