reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Lipka to nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na dobre wieści od Ciebie! ✊🏻

Mój mąż któregoś dnia jak zobaczył moje cycki, a raczej sutki mówi „jaaaa Cię to aż tak się zmienia? Wcześniej miałaś jak korki od Coca-coli a teraz jak od 5litrowego baniaka” 😂😂😂😂
Też czekam 😀 aż się nie chce mi już wierzyć, że się doczekam. Tyle razy już się nakręcałam... :D
Tydzień temu na Polsacie puścili 1 cz Titanica. I mówiłam kurde nie zobaczę pewnie 2cz bo Bede w szpitalu. Taaaa... właśnie oglądam. :D
Dziś jeszcze znajomi wpadli. Którzy ostatnio jak się zegnali to mówili, że następnym razem to już będziemy podziwiać mała. 😀. Siedzieliśmy na podwórku, A teraz jestem tak zmęczona, te nicnierobienie mnie wykończyło. Ogień z nieba.

reklama
Oj dziewczyny współczuję Wam ze takie upały są i sie meczycie!!!
jpg (1).jpeg

Adunia GRATULACJE 💚🍀💚 dla Was! I Serdecznie witamy małego Franka 🥳💐🥳 po drugiej stronie brzuszka 😁
Ale super 👍
Jak znajdziesz chwilę to napisz jak było. Bo jak się rozkręciło na dobre to chyba już szybko i sprawnie 🤗

Dziewczyny w dwupaku! My nadal trzymajmy się razem bo w kupie raźniej 😁 nawet jeżeli w grę wchodzi nieustanne narzekanie 😁🤗😁 Z zasady nie lubię narzekać ale dzisiaj znowu ma być bardzo cieplutko 😩 wczoraj około 18:00 termometr na zewnątrz wskazał 43°C 🥵

Trzymam kciuki za kolejne mamy i dzidziusie 🍀🌻🍀 a najbardziej za Ciebie Lipka 😉 czekam na cudowne wieści od Was 😘😘😘

No więc póki młodego zabrali na szczepienie to napisze jak było. Ogólnie to urodził się kwadrans po północy i poród od kiedy się zaczęło trwał 24h 🤦‍♀️Bolało jak cholera, bo zaparł krzywo główkę więc parłam i darłam się jak diabeł ✌️musieli mnie naciąć ale ogólnie dzisiaj samopoczucie spoko

Załączniki

• IMG_20200809_065400.jpg
    IMG_20200809_065400.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 125
Część Franek! Miło cię widzieć! 😁😍😁

Adunia kobietą dzielną jesteś. Darcie się jak diabli należy do porodu 🤣 Najważniejsze że dobrze się czujecie 🍀🌻🍀 Szybkiego powrotu do domu!

reklama
Do góry