reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

@misiaaa95 Rodzę normalnie w szpitalu ale wcześniej przyjeżdża do mnie położna zbadać czy jest sens jechać do szpitala 😉 jeżeli rozwarcie będzie małe to poczeka że mną na rozwój akcji i jedziemy razem rodzic 🤞narazie się rozregulowało ale niektóre skurcze to odcinają normalnie krew od mózgu 🥴

reklama
Dziewczyny jak tam u Was w ten upalny ranek? 😊 @Mdła Doczekałaś męża? 😁
U mnie dzisiaj jakoś ciężko, boli krocze , a córcia mało aktywna , może przez ten gorąc😴🥵. Wczoraj wymknęliśmy się z mężem, jak już było trochę chłodniej, pstryknąć kilka zdjęć z brzuszkiem , a Wy planujecie jakąś sesyjke?😁
@Adunia91 to Ty rodzisz w domu, że położna ma przyjechać? 😊 no trzymamy kciuki , żeby było jak chcesz ✊
w którym tygodniu zaczęły Wam się takie skurcze przygotowujące ? Ja chyba jeszcze nie wiem co to taki skurcz...
My już po sesji, robiliśmy w połowie czerwca 😁
Przepowiadające skurcze mam od 34tc z rożnym nasileniem ale ostatnie 2-3 dni częściej i dłuższe

@Adunia91 trzymamy kciuki, żeby się w końcu zaczęło i żebyście już byli razem 😊 ! Dawaj znać na bierząco !
@misiaaa95 ja takie przepowiadające to mam od 36+6 i tak codziennie po pare razy mnie łapie, coś jak bóle na okres i przechodzi😅

Dzisiaj zauważyłam wyciek siary z sutków 🤔 wcześniej mi się to nie zdarzało, a jak to u was było lub jest ?

@Adunia91 trzymamy kciuki, żeby się w końcu zaczęło i żebyście już byli razem 😊 ! Dawaj znać na bierząco !
@misiaaa95 ja takie przepowiadające to mam od 36+6 i tak codziennie po pare razy mnie łapie, coś jak bóle na okres i przechodzi😅

Dzisiaj zauważyłam wyciek siary z sutków 🤔 wcześniej mi się to nie zdarzało, a jak to u was było lub jest ?
Ja skurcze mam już uhuhu długo. A twardnienie brzucha to chyba od 20tc.
Siara z skutków to też już mega długo. Codziennie widzę na staniku mokre.
Wczoraj się nachodzilam w efekcie mam dziś mega ból kręgosłupa. A młoda nadal sobie w brzuszku urzęduje. Są różne fajne aplikacje gdzie się notuje skurcze.

A co do sesji to też już mieliśmy :) mega pamiątka. Uwielbiam te zdjęcia.

Ja od 3 w nocy mam skurcze co 10 minut, chociaż teraz się trochę rozleniwiły i są co 12-13 minut także trzymajcie kciuki za rozkręcenie akcji 🤞dzwoniłam do mojej położnej i powiedziała że jak już będzie co 7 minut przez dłuższy czas a potem co 5 i z dużym nasileniem to mam dać znać i przyjedzie :) narazie mam normalnie funkcjonować i bujac brzuchem 😉
Adunia, to ty pierwsza pójdziesz, już trzymam kciuki, dasz radę, ja też już chcę tych skurczy....

Ja mam od tygodnia jakoś, ale dopiero wczoraj samo z jednej piesi poleciało, ale białe mleczko
Dziewczyny , te które oczekujecie porodu , który macie dokładnie tydzień, dzień ciąży?
Ja dziś 38+5

reklama
Adunia Trzymam kciuki żeby się jednak rozkręciło. A jak nie to... Zawsze to kolejny kroczek bliżej celu 😉

Lipko droga długo cię nachodzą te skurcze 😱 mnie tak naprawdę męczą dopiero parę dni. Niby brzuch się spinał wcześniej ale zupełnie bezboleśnie. Teraz potrafi dać do wiwatu... Ale póki co to najczęściej jeden bolesny, następne 3 tylko denerwujące 😂

Misiaaa przyjechali niedawno! Wczoraj w miarę spokojnie i tylko kilka skurczy. Dziś za to mam wrażenie że ten brzuch cały czas się stawia 😉 ale z bólami nie ma zbyt wiele wspólnego 🤷🏼‍♀️
Ja dzisiaj 38+3 i 11 dni do terminu 😜

Do góry