reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
ja mam dziś dziewczynki 37,0 , a poprzednie już w tym terminie rodziłam,a narazie nic, pewnie złapie w najmniej oczekiwanym momencie, a czy któraś ma porównanie porodów córeczek do synusiów, ja pierwszy raz urodzę córunię,

Oj ten upał jest nieziemski 🥵
U mnie brzuszek tez się stawia. Mały rano był spokojny, a teraz daje do wiwatu, chyba po obiadku 🥴
U mnie dzisiaj akcja skurcze zastopowała 👍🏻😬 No, ale do terminu jeszcze trochę wiec niech siedzi spokojnie :) a napięcie brzucha towarzyszy mi praktycznie przez cała ciąże 🤷🏼‍♀️
siary brak.. ale sutki wielkie, ciemne 😅😱

A mnie jest coraz gorzej 😩 wczoraj śmiałam aż miło. Rano też było ok. Im później tym gorzej a nawet nie umiem są określić na czym owo "gorszej" dokładnie polega...🤦🏼‍♀️ Mam wrażenie jakby ten brzuch już w ogóle nie odpuszczał tylko cały czas taka skorupka jajka.
Mama wczoraj zapytała czy połykam pestki od arbuza. Powiedziałam że tak i nie musi się martwić, że arbuz jej w brzuchu wyrośnie. Ale spojrzałam na swój brzuch i dodałam... zresztą kto wie... lepiej nie 😂😂😂
I tak dźwigamy teraz tego arbuza. Jest twardy i ciężki 🤷🏼‍♀️😂🤷🏼‍♀️

Adunia może rzeczywiście to już za chwila? Daj czas tym skurczybykom może się rozkręcą 😁

Upał jest straszny. 37°C w cieniu. Nie wychodzę na pewno. Mąż się położył po tej podróży 😂 Nie dziwię się. Dobrze...niech śpi. Niech siły zbiera 😁

Ostatnia edycja:
U mnie tez straszny upał 🥵 leżę w pokoju, bo w domu chłodniej. A co do sutków to są wielkie i bardzo ciemne 😅 żaliłem się mężowi, ze są brzydkie 😂
Może takie upały przyspiesza te nasze porody 🤔

reklama
Do góry