reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

U mnie to też pierwszy poród ale w sumie strach taki umiarkowany🤔 w sensie chyba boję się tego że tak naprawdę nie wiem jak będzie no i kiedy to wszystko się zacznie. Teraz to próbuje sobie wkrecic jak mantrę żeby jak na serio coś się zacznie to żeby się rozluźnić i opanować bo to tak na serio będzie już początek końca i później już z górki 🥰 Z resztą gadam ciągle do mojego wiercipiętka żeby jak już będzie chciał wyjść to pomógł mamie i szybko ogarnąl temat 😂 a nóż posłucha 😂 jeszcze dzisiaj dowiedziałam się że mąż w poniedziałek wraca że statku więc już w ogóle dobry humorek powrócił 😉

reklama
@Adunia91 super ,że będziesz miała męża przy sobie , zawsze bezpieczniej i raźniej jak zacznie coś się dziać. Mój pracuje 7-17 , więc nigdy nie wiadomo czy córcia zechce wyjść jak akurat tata będzie w domu 🤷‍♀️
@Lipka nic się nie bój, kto jak nie my ? 🤗 W nas babkach siła 😚 My mamy te moc !

Wielkie nieba!!!!! 😱😱😱😱😱
Podziwiam ze dałaś rade!!!
Podziwiam wszystkie kobiety rodzące naturalnie!!!
Naprawde! Ukłony w Wasza strone!
Ja po 14h z oxy nie mialam sily na nic, ta druga cc to bylo dla mnie wybawienie a Wy jescze jakos wypchnelyscie na świat dzidzulki!!!! i to nie raz!!
Szacun!!!!!
A jak pozniej z kroczem???
Dla mnie to byl taki koszmarek. Naczytalam sie o przetokach, nasluchalam o plastykach itd
Byłam cięta przy obu porodach. Pierwszy tydzień bardzo ciężki, bo nie ma jak usiąść, wstać i piecze ...

Melduje się po wizycie u położnej. Gładko poszło, nikt mnie nie namawiał do próby porodu SN. Odrazu powiedziała, ze mnie rozumie i ze nie widzi przeciwwskazań do cesarki. Umówiła mnie ja jutro na konsultacje telefoniczna z lekarzem żeby ustalisz szczegóły, wiec jutro się dowiem kiedy na świat przyjdzie mój synuś. Zazwyczaj planowana cesarka jest tydzień przed terminem. Pobrała wymazy do cesarki z nosa i z PACHWINY 🧐 posłuchałam bicia serca i tętno jest w granicach 120
Więcej spotkań z położna nie będzie, bo skoro cesarka to nie ma potrzeby 😎💆🏻‍♀️

Damy radę dziewczyny ! Bo kto jak nie my 😁 ja mam na całe szczęście ten komfort, że mój mąż pracuje stacjonarnie z domu, wiec jak się zacznie to w każdej chwili możemy razem jechac 😅
Ja to chyba ostatnia tu w kolejce do porodu jestem 🤭😅 czy któraś tez czeka na końcówkę połowy sierpnia ? 🤔

Super Joanulka 👍🍀👍 to czekamy na wieści kiedy będzie synek już z Tobą! Cieszę się bardzo że wszystko poszło po twojej myśli 🤩👍

Adunia, Suzie z mężem pod pachą zawsze raźniej. Przynajmniej ja tak mam 🙈😂

Suzie ja mam termin 19.08. plus/minus bo oczywiście szacunkowy. Jak się potoczy-zobaczymy. Nastawiam się na przenoszenie żeby jaja nie znosić 😂

Ja mam termin na 29 sierpnia , więc raczej to ja Was wszystkich " odprowadzę" do porodów 🙄😒 chociaż, to nigdy nie wiadomo 🙈🙈
@Joanulka super może tym razem nie będziesz tak cierpieć, fajnie że podeszli do tego w ten sposób i nie namawiają na poród naturalny😊

Ja mam termin na 29 sierpnia , więc raczej to ja Was wszystkich " odprowadzę" do porodów 🙄😒 chociaż, to nigdy nie wiadomo 🙈🙈
@Joanulka super może tym razem nie będziesz tak cierpieć, fajnie że podeszli do tego w ten sposób i nie namawiają na poród naturalny😊
Tak, obejdzie się bez cierpienia. Mam nadzieje, ze nie będę żałować ✊🏼✊🏼

Byłam cięta przy obu porodach. Pierwszy tydzień bardzo ciężki, bo nie ma jak usiąść, wstać i piecze ...

Melduje się po wizycie u położnej. Gładko poszło, nikt mnie nie namawiał do próby porodu SN. Odrazu powiedziała, ze mnie rozumie i ze nie widzi przeciwwskazań do cesarki. Umówiła mnie ja jutro na konsultacje telefoniczna z lekarzem żeby ustalisz szczegóły, wiec jutro się dowiem kiedy na świat przyjdzie mój synuś. Zazwyczaj planowana cesarka jest tydzień przed terminem. Pobrała wymazy do cesarki z nosa i z PACHWINY 🧐 posłuchałam bicia serca i tętno jest w granicach 120
Więcej spotkań z położna nie będzie, bo skoro cesarka to nie ma potrzeby 😎💆🏻‍♀️
Super że po twojej mysli sie ulozylo wszystko!!!!!

Nie ma tego złego 😁
Ile pępkowych dzieki temu wypijemy 😂😂😂
Ja pierwsza w kolejce stawiam jak Przemek wyjdzie ze szpitala!!

reklama
Do góry