reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

U mnie to też pierwszy poród ale w sumie strach taki umiarkowany🤔 w sensie chyba boję się tego że tak naprawdę nie wiem jak będzie no i kiedy to wszystko się zacznie. Teraz to próbuje sobie wkrecic jak mantrę żeby jak na serio coś się zacznie to żeby się rozluźnić i opanować bo to tak na serio będzie już początek końca i później już z górki 🥰 Z resztą gadam ciągle do mojego wiercipiętka żeby jak już będzie chciał wyjść to pomógł mamie i szybko ogarnąl temat 😂 a nóż posłucha 😂 jeszcze dzisiaj dowiedziałam się że mąż w poniedziałek wraca że statku więc już w ogóle dobry humorek powrócił 😉

reklama
@Adunia91 super ,że będziesz miała męża przy sobie , zawsze bezpieczniej i raźniej jak zacznie coś się dziać. Mój pracuje 7-17 , więc nigdy nie wiadomo czy córcia zechce wyjść jak akurat tata będzie w domu 🤷‍♀️
@Lipka nic się nie bój, kto jak nie my ? 🤗 W nas babkach siła 😚 My mamy te moc !

Wielkie nieba!!!!! 😱😱😱😱😱
Podziwiam ze dałaś rade!!!
Podziwiam wszystkie kobiety rodzące naturalnie!!!
Naprawde! Ukłony w Wasza strone!
Ja po 14h z oxy nie mialam sily na nic, ta druga cc to bylo dla mnie wybawienie a Wy jescze jakos wypchnelyscie na świat dzidzulki!!!! i to nie raz!!
Szacun!!!!!
A jak pozniej z kroczem???
Dla mnie to byl taki koszmarek. Naczytalam sie o przetokach, nasluchalam o plastykach itd
Byłam cięta przy obu porodach. Pierwszy tydzień bardzo ciężki, bo nie ma jak usiąść, wstać i piecze ...

Melduje się po wizycie u położnej. Gładko poszło, nikt mnie nie namawiał do próby porodu SN. Odrazu powiedziała, ze mnie rozumie i ze nie widzi przeciwwskazań do cesarki. Umówiła mnie ja jutro na konsultacje telefoniczna z lekarzem żeby ustalisz szczegóły, wiec jutro się dowiem kiedy na świat przyjdzie mój synuś. Zazwyczaj planowana cesarka jest tydzień przed terminem. Pobrała wymazy do cesarki z nosa i z PACHWINY 🧐 posłuchałam bicia serca i tętno jest w granicach 120
Więcej spotkań z położna nie będzie, bo skoro cesarka to nie ma potrzeby 😎💆🏻‍♀️

Damy radę dziewczyny ! Bo kto jak nie my 😁 ja mam na całe szczęście ten komfort, że mój mąż pracuje stacjonarnie z domu, wiec jak się zacznie to w każdej chwili możemy razem jechac 😅
Ja to chyba ostatnia tu w kolejce do porodu jestem 🤭😅 czy któraś tez czeka na końcówkę połowy sierpnia ? 🤔

Super Joanulka 👍🍀👍 to czekamy na wieści kiedy będzie synek już z Tobą! Cieszę się bardzo że wszystko poszło po twojej myśli 🤩👍

Adunia, Suzie z mężem pod pachą zawsze raźniej. Przynajmniej ja tak mam 🙈😂

Suzie ja mam termin 19.08. plus/minus bo oczywiście szacunkowy. Jak się potoczy-zobaczymy. Nastawiam się na przenoszenie żeby jaja nie znosić 😂

Ja mam termin na 29 sierpnia , więc raczej to ja Was wszystkich " odprowadzę" do porodów 🙄😒 chociaż, to nigdy nie wiadomo 🙈🙈
@Joanulka super może tym razem nie będziesz tak cierpieć, fajnie że podeszli do tego w ten sposób i nie namawiają na poród naturalny😊

Ja mam termin na 29 sierpnia , więc raczej to ja Was wszystkich " odprowadzę" do porodów 🙄😒 chociaż, to nigdy nie wiadomo 🙈🙈
@Joanulka super może tym razem nie będziesz tak cierpieć, fajnie że podeszli do tego w ten sposób i nie namawiają na poród naturalny😊
Tak, obejdzie się bez cierpienia. Mam nadzieje, ze nie będę żałować ✊🏼✊🏼

Byłam cięta przy obu porodach. Pierwszy tydzień bardzo ciężki, bo nie ma jak usiąść, wstać i piecze ...

Melduje się po wizycie u położnej. Gładko poszło, nikt mnie nie namawiał do próby porodu SN. Odrazu powiedziała, ze mnie rozumie i ze nie widzi przeciwwskazań do cesarki. Umówiła mnie ja jutro na konsultacje telefoniczna z lekarzem żeby ustalisz szczegóły, wiec jutro się dowiem kiedy na świat przyjdzie mój synuś. Zazwyczaj planowana cesarka jest tydzień przed terminem. Pobrała wymazy do cesarki z nosa i z PACHWINY 🧐 posłuchałam bicia serca i tętno jest w granicach 120
Więcej spotkań z położna nie będzie, bo skoro cesarka to nie ma potrzeby 😎💆🏻‍♀️
Super że po twojej mysli sie ulozylo wszystko!!!!!

Nie ma tego złego 😁
Ile pępkowych dzieki temu wypijemy 😂😂😂
Ja pierwsza w kolejce stawiam jak Przemek wyjdzie ze szpitala!!

reklama
Do góry