AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Dziękuję dziewuszki za wsparcie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez na czuja wczoraj leciałam Nie wiem nawet jak wyglada efekt końcowyJa z kolei wczoraj upadła Madonna byłam. A dziś już ok i latam, fruwam i cieszę się bo na urodziny dzisiaj jedziemy ✌ dobrze że mnie wczoraj położyło na cały dzień prawie a nie dzisiaj ✌✌
Zrobiłam sobie dzisiaj kompleksową pielęgnację ciała. I przeraziło mnie ile czasu mi to teraz zajmuje golenie, strzyżenie, pedicure, masaż krocza ( jak nie pomoże to...) i jeszcze naświetlania laserem... toż to jakaś wyższa szkoła jazdy! Joga level Master już pomijam fakt, że pielęgnacja podwozia to całkiem "na czuja"
Ja tylko rzuciłam mężowi: ogarnij czy tam coś do poprawki bo jutro mam wizytęJa tez na czuja wczoraj leciałam Nie wiem nawet jak wyglada efekt końcowy
Obiecałem sobie że jak wrócę do starej wagi to usunę laserowo postępy więc mam podwójną motywacjęU mnie to samo Taka szczęśliwa byłam, że nic mi nie wyszło. A tu nagle pół brzucha w rozstępach.