reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja z kolei wczoraj upadła Madonna byłam. A dziś już ok i latam, fruwam i cieszę się bo na urodziny dzisiaj jedziemy 😁✌ dobrze że mnie wczoraj położyło na cały dzień prawie a nie dzisiaj ✌😁

Zrobiłam sobie dzisiaj kompleksową pielęgnację ciała. I przeraziło mnie ile czasu mi to teraz zajmuje 😱 golenie, strzyżenie, pedicure, masaż krocza (😩 jak nie pomoże to...) i jeszcze naświetlania laserem... toż to jakaś wyższa szkoła jazdy! Joga level Master 😱😂😱 już pomijam fakt, że pielęgnacja podwozia to całkiem "na czuja" 😂😂😂
Ja tez na czuja wczoraj leciałam 🤷🏻‍♀️ Nie wiem nawet jak wyglada efekt końcowy 😂😂

Haha u mnie tak samo wyczyn z tym goleniem. A wczoraj sie tak narobiłaam i mąż mówi coś czuje że w nocy będziemy jechać do szpitala! A ja " niee bo nie chce mi się golic" :D ale jednak zrobiłam to haha. Ale wczoraj wwieczorem mąż taki obrażony, smutny itd A pytam co jest A on biedny że się stresuje kiedy sie zacznie itp, że ciągle o tym myśli. :)

Ja jak się gole to tylko z lusterkiem, a i tak muszę jeszcze męża dopytać czy aby napewno dobrze😂 bo cóż z tego jak z lusterkiem jak i tak to nie jest tak jakbym chciała 😂

Cześć Dziewczyny! ☺️
Widzę, że wjechał na tapetę temat rozstępów! U mnie też nie było nic aż do wczoraj 😢
Ostatnia prosta, ostatni miesiąc a tu takie niespodzianki 🤷🏼‍♀️ No, ale nic to. Genów nie oszukasz, a i miejsca w brzuchu dla bobasa coraz mniej 👶🏻🙈
a jak u Was z przyrostem wagi w tych ostatnich tygodniach? Bo ja jakoś dziwnie się zatrzymałam.. 🤔

Ja to mam jakąś głupią wagę 🤦‍♀️ na dywanie inna waga niż na podłodze 😂 Ale jak ostatnio sobie pofolgowałan że słodkościami i lekarz mnie trochę skrzyczał że za duży przyrost jak na 2 tygodnie to teraz jestem grzeczna i waga leciutko w dół. Ale za to powrócił szatan hemoroid 😱

reklama
@Lipka piekne ! 😍
@Adunia91 witaj w klubie... mnie hemoroid męczy już od 4 dni i boli niemiłosiernie 😖 już nie wiem co robić... a tu jeszcze przecież 5 tygodni 🤦🏻‍♀️

Dziewczyny jeśli chodzi o moja wagę to od początku przytyłam 11 kg 😁 chociaż tyle było 2 tygodnie temu a co teraz waga pokaże to nie wiem :p nie wazę się w domu, a wizyta za tydzien 😬 ciekawe ile ten mój kochany klocuszek już waży 🤔

Do góry