reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja z kolei wczoraj upadła Madonna byłam. A dziś już ok i latam, fruwam i cieszę się bo na urodziny dzisiaj jedziemy 😁✌ dobrze że mnie wczoraj położyło na cały dzień prawie a nie dzisiaj ✌😁

Zrobiłam sobie dzisiaj kompleksową pielęgnację ciała. I przeraziło mnie ile czasu mi to teraz zajmuje 😱 golenie, strzyżenie, pedicure, masaż krocza (😩 jak nie pomoże to...) i jeszcze naświetlania laserem... toż to jakaś wyższa szkoła jazdy! Joga level Master 😱😂😱 już pomijam fakt, że pielęgnacja podwozia to całkiem "na czuja" 😂😂😂
Ja tez na czuja wczoraj leciałam 🤷🏻‍♀️ Nie wiem nawet jak wyglada efekt końcowy 😂😂

Haha u mnie tak samo wyczyn z tym goleniem. A wczoraj sie tak narobiłaam i mąż mówi coś czuje że w nocy będziemy jechać do szpitala! A ja " niee bo nie chce mi się golic" :D ale jednak zrobiłam to haha. Ale wczoraj wwieczorem mąż taki obrażony, smutny itd A pytam co jest A on biedny że się stresuje kiedy sie zacznie itp, że ciągle o tym myśli. :)

Ja jak się gole to tylko z lusterkiem, a i tak muszę jeszcze męża dopytać czy aby napewno dobrze😂 bo cóż z tego jak z lusterkiem jak i tak to nie jest tak jakbym chciała 😂

Cześć Dziewczyny! ☺️
Widzę, że wjechał na tapetę temat rozstępów! U mnie też nie było nic aż do wczoraj 😢
Ostatnia prosta, ostatni miesiąc a tu takie niespodzianki 🤷🏼‍♀️ No, ale nic to. Genów nie oszukasz, a i miejsca w brzuchu dla bobasa coraz mniej 👶🏻🙈
a jak u Was z przyrostem wagi w tych ostatnich tygodniach? Bo ja jakoś dziwnie się zatrzymałam.. 🤔

Ja to mam jakąś głupią wagę 🤦‍♀️ na dywanie inna waga niż na podłodze 😂 Ale jak ostatnio sobie pofolgowałan że słodkościami i lekarz mnie trochę skrzyczał że za duży przyrost jak na 2 tygodnie to teraz jestem grzeczna i waga leciutko w dół. Ale za to powrócił szatan hemoroid 😱

reklama
@Lipka piekne ! 😍
@Adunia91 witaj w klubie... mnie hemoroid męczy już od 4 dni i boli niemiłosiernie 😖 już nie wiem co robić... a tu jeszcze przecież 5 tygodni 🤦🏻‍♀️

Dziewczyny jeśli chodzi o moja wagę to od początku przytyłam 11 kg 😁 chociaż tyle było 2 tygodnie temu a co teraz waga pokaże to nie wiem :p nie wazę się w domu, a wizyta za tydzien 😬 ciekawe ile ten mój kochany klocuszek już waży 🤔

Do góry