Mdła
Fanka BB :)
Adunia każda waga pokazuje prawidłowo tylko na twardym także bierz wyniki z podłogiJa to mam jakąś głupią wagę na dywanie inna waga niż na podłodze Ale jak ostatnio sobie pofolgowałan że słodkościami i lekarz mnie trochę skrzyczał że za duży przyrost jak na 2 tygodnie to teraz jestem grzeczna i waga leciutko w dół. Ale za to powrócił szatan hemoroid
Lipka śliczna fotka
Współczuję Wam dziewczyny tych hemoroidów bardzo
Ja dzisiaj na doktorskiej wadze po śniadaniu równo +14. Jak sobie przypomnę z jaką geometryczną prędkością przybierałam to mogę być zadowolona
U nas wszystko ok. Malizna się nie pokazała tradycyjnie więc płci nadal nie stwierdzono jednoznacznie. Dzisiaj to już w ogóle nawet domysłów nie było
Malizna się ustawia w blokach startowych. To by się zgadzało bo wieczorem czasem ją już bardzo nisko czuję jakby się wwiercała główką osiągnęła już całkiem dumną wagę 2400g (35+5tc). Z mojej strony jeszcze nie widać żeby widmo niespodziewanego porodu wisiało nad nami. Szyjkę mierzymy za 2 tygodnie
Teraz muszę sobie wynaleźć jakieś zajęcie. Dzisiaj odbieram dyplom. Jutro chcę wyciągnąć maszynę do szycia i uszyć na przykład prześcieradła flanelowe do wózka jak się wkręcę to jeszcze trochę materiałów pozamawiam... No i karuzelę nad łóżeczko też chcę sama zrobić