reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A ja dzisiaj mam spadek formy 🥴 Leżę cały dzień jak foka i nie mam na nic siły. Do yeto jest wiercipiętek ćwiczy korkociąga i chyba zmienił stronę urzędowania bo zazwyczaj wypinał się po prawej a dzisiaj operuje po lewej stronie 😂 Licze ze jutro będzie lepiej

A ja dzisiaj mam spadek formy 🥴 Leżę cały dzień jak foka i nie mam na nic siły. Do yeto jest wiercipiętek ćwiczy korkociąga i chyba zmienił stronę urzędowania bo zazwyczaj wypinał się po prawej a dzisiaj operuje po lewej stronie 😂 Licze ze jutro będzie lepiej
Ja tak samo.. bym tylko spała. Jakoś mi dziś średnio.
I znowu mam jakieś napady stresu.

Lipka to dzisiaj chyba taki dzień 🥴 Byleby w nocy teraz spać jakoś normalnie bo jak siebie znam to teraz w nocy może będę znowu oglądać powtórki w tv 🤦‍♀️

Mamy tutaj zmiany warty widzę 😁 ale zawsze któraś ma moc więc jako grupa wychodzimy na plus 👍 Zawsze jedna z nas jest w akcji 😂
Łączę się z Wami w bólu. Pewnie już jutro na mnie padnie 😂

Ja zauważyłam, że jak od rana sobie usiądę i nic ciekawego nie robię to łapie mnie jakiś stres, zaczynam wymyślać sobie różne dolegliwości itp. A jak dzień aktywny, jakieś zakupki, spacerki, sprzątanie to czuje się perfecto :D Tylko narzekam wieczorem że ile to ja zrobiłam i aż nogi bolą 😀
Więc jutro zacznę coś robić. :D

Czesc dziewczyny!!!!
Dawno mnie nie bylo ale chcialam poczekac na lepsze wieści. Moj maluszek coraz lepiej. Sam oddycha, stan zapalny spada i uczą go jeść z butli. Malymi kroczkami zbliżamy sie do wyjscia ze szpitala😁 znaczy On bo ja ucieklam ze swojego szpitala dawno na wlasne żądanie ale do Malego nie chca wpuszczac wiec pozostaje mi tel do dr i zdjecia na mailu.
Co u Was???
Jak zdrówka?
Jak brzuszki?
Jak sily i samopoczucie?
Jak nastawienia na godzine zero?

Czesc dziewczyny!!!!
Dawno mnie nie bylo ale chcialam poczekac na lepsze wieści. Moj maluszek coraz lepiej. Sam oddycha, stan zapalny spada i uczą go jeść z butli. Malymi kroczkami zbliżamy sie do wyjscia ze szpitala😁 znaczy On bo ja ucieklam ze swojego szpitala dawno na wlasne żądanie ale do Malego nie chca wpuszczac wiec pozostaje mi tel do dr i zdjecia na mailu.
Co u Was???
Jak zdrówka?
Jak brzuszki?
Jak sily i samopoczucie?
Jak nastawienia na godzine zero?
A właśnie dzisiaj O was myślałam:) super, że już jest lepiej. Podzielisz się zdjęciem Dzidziusia?
Ja jak patrzę na kalendarz to nie wierzę, że to już końcówka. Strasznie się boję..

Mistic cieszę się bardzo że u Was coraz lepiej 💚 też myślałam dzisiaj o Tobie. I nawet miałam Cię wywoływać do tablicy 🙈😁🙈 Zdrówka Wam całe mnóstwo! 🍀🍀🍀

Przede mną jeszcze parę tygodni- prawdopodobnie 😉 Mam nadzieję że w międzyczasie dużo się tu będzie działo i będę się cieszyć razem z Wami 🤩 Niech moc będzie z nami 💪🤩💪

reklama
@Mystic87 napewno już niebawem będziecie razem ! Trzeba tylko jeszcze chwile wytrzymać :)

Ja dzisiaj niby lepiej 🤔 ale jednak hemoroidy dają w kość jak niczym nie smaruje 🤬 oby po ciąży się wchłonęły... pranie zrobione, poprasowane, jeszcze tylko torbę spakować do szpitala i będzie wszystko chyba 🤔 ale to zawsze jest chyba bo pewnie czegoś będzie brakować 😅😂
Mój mały wiercipieta nie daje spokoju mojemu żebru i kopie w jedno niemiłosiernie, aż boli 🤷🏻‍♀️
Ja tez miałam mieć dziś spotkanie z położna tak jak ty @Mdła ale odwołała, ponieważ przyjechała rodząca do szpitala i tyle było ze spotkania ;) ale przenioslysmy na piątek :) za tydzien mam wizytę, ciekawe ile już urósł ten mój klocuszek 🤭😅

Do góry