Mdła
Fanka BB :)
No i nie przyjedzie położna no to na basen popływać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo.. bym tylko spała. Jakoś mi dziś średnio.A ja dzisiaj mam spadek formy Leżę cały dzień jak foka i nie mam na nic siły. Do yeto jest wiercipiętek ćwiczy korkociąga i chyba zmienił stronę urzędowania bo zazwyczaj wypinał się po prawej a dzisiaj operuje po lewej stronie Licze ze jutro będzie lepiej
A właśnie dzisiaj O was myślałam super, że już jest lepiej. Podzielisz się zdjęciem Dzidziusia?Czesc dziewczyny!!!!
Dawno mnie nie bylo ale chcialam poczekac na lepsze wieści. Moj maluszek coraz lepiej. Sam oddycha, stan zapalny spada i uczą go jeść z butli. Malymi kroczkami zbliżamy sie do wyjscia ze szpitala znaczy On bo ja ucieklam ze swojego szpitala dawno na wlasne żądanie ale do Malego nie chca wpuszczac wiec pozostaje mi tel do dr i zdjecia na mailu.
Co u Was???
Jak zdrówka?
Jak brzuszki?
Jak sily i samopoczucie?
Jak nastawienia na godzine zero?