Mloda_mama_24
Fanka BB :)
Hej, ja już po wizycie. Szyjka nie wróciła do normy i dostałam skierowanie do szpitala, jutro z rana mam się zgłosić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja już po wizycie. Szyjka nie wróciła do normy i dostałam skierowanie do szpitala, jutro z rana mam się zgłosić
Najpierw muszą mi bakterie wyleczyć, a później pessar zakładać. Mam nadzieję, że szybko wyjdę. Lekarz mi powiedział, że mógł poprzedni mi uszkodzić szyjke po łyżeczkowaniu, ponieważ raz poronilam..Będziesz miała passar założony?
Daj znać później!!Hej, ja już po wizycie. Szyjka nie wróciła do normy i dostałam skierowanie do szpitala, jutro z rana mam się zgłosić
Ooo to witaj w klubie. Ja też nie mialam mdłości ani nic a ostatnio zjadlam żeberka i godzinę później nie wiedzialam co się dzieje. Świat zaczął mi wirowac mimo że leżałam i pędem do lazienki. Ale u mnie było to jednorazowe więc U cCiebie też tak będzie mam nadziejeTyle tyg bez mdłości i wymiotów a dziś podkusiło mi zjeść gołąbka i pożałowałam. Pół dnia mnie okropnie męczyło aż wkoncu gołąbek został zwrócony. mam nadzieję że to jednorazowy przypadek i nie dopadną mnie wymioty drugiego trymestru
Ostatni raz u lekarza byłam 5 lutego, dawno i dlatego się martwię. Brzuch mam dużyTeż ponad 17 ale czuje gdzieś od dwoch tygodni już. A kiedy byłaś na usg? Napewno wszystko dobrze jest. Czytałam że w 20 niektóre zaczynają czuć
Najpierw muszą mi bakterie wyleczyć, a później pessar zakładać. Mam nadzieję, że szybko wyjdę. Lekarz mi powiedział, że mógł poprzedni mi uszkodzić szyjke po łyżeczkowaniu, ponieważ raz poronilam..
1 sierpień według miesiączki 5.08 a Ty?
No właśnie nie wiem bo od wczoraj strasznie się męczę. Spałam raptem 3 godz. Cała noc mnie męczyło aż nad ranem leciałam do łazienkiOoo to witaj w klubie. Ja też nie mialam mdłości ani nic a ostatnio zjadlam żeberka i godzinę później nie wiedzialam co się dzieje. Świat zaczął mi wirowac mimo że leżałam i pędem do lazienki. Ale u mnie było to jednorazowe więc U cCiebie też tak będzie mam nadzieje