reklama
aaanataliaaaa
Fanka BB :)
Za dwa dni prenatalne [emoji85] tez się tak denerwujecie ????
Ja jutro i bardzo się już denerwujeZa dwa dni prenatalne [emoji85] tez się tak denerwujecie ????
bambi1990
ja za tydzień... Chciałabym przyspieszyc czas. :/Za dwa dni prenatalne [emoji85] tez się tak denerwujecie ????
a.szczypiorek
Ale mówiła coś o torbielach konkretnego? Pewnie się teraz stresujesz.. Jak do obserwacji to kolejna wizyta już umówiona? A duże są?Hej, byłam dziś na usg piersi i znalazła kilka torbieli, do obserwacji jeszcze w ciąży. A jutro usg prenatalne ale dopiero o 17.40 nie wiem jak wytrzymam.
Dziewczyny a wasi lekarze maja certyfikaty do wykonywania prenatalnych? I czy sprzęt w miarę? Bo gdzie ja chodzę na nfz to lekarz może wykonywać ale sprzęt sprzed 102927372 lat.
aaanataliaaaa
A z ciekawości udało wam się na NFZ ? Czy prywatnie ? Chce mieć porównanie czy dużo płace bo idę prywatnie
a.szczypiorek
Koleżanka placila 250zl,dostala nawet nagranie w 3d chyba. A ja placilam 280 i mialam tylko zwykłe usg.A z ciekawości udało wam się na NFZ ? Czy prywatnie ? Chce mieć porównanie czy dużo płace bo idę prywatnie
Dokładnie, zawsze to dodatkowy problem chociaż narazie to nic poważnego. Mówiła, żee to są zmiany łagodne, kontrolować trzeba czy się nie powiększają bo jeśli tak to biopsja ale nie w ciąży. Mniej więcej za pół roku mam iść ale jeszcze koniecznie w ciąży. A co do prenatalnych to chyba lekarze, którzy nie mają certyfikatu nie chcą sie podejmować-mnie odeslala właśnie moja prowadząca lekarka. A jaki mają sprzęt to zobaczę jutroAle mówiła coś o torbielach konkretnego? Pewnie się teraz stresujesz.. Jak do obserwacji to kolejna wizyta już umówiona? A duże są?
Dziewczyny a wasi lekarze maja certyfikaty do wykonywania prenatalnych? I czy sprzęt w miarę? Bo gdzie ja chodzę na nfz to lekarz może wykonywać ale sprzęt sprzed 102927372 lat.
a.szczypiorek
Podejrzewam że dużo kobiet ma te zmiany łagodne ale o tym nie wie. Ja wolę nawet nie iść. Przed okresem często mialam guzki ale po kilku dniach znikały. A co się nastresowalam to moje. Nawet mnie pierś zaczęła boleć od ciągłego macania. Dlatego po ciąży zrobię bo teraz chce jak najmniej stresów. A te połówkowe też będzie bardzo stresujące. Fajnie się chodzi w ciazy ale strasznie dużo się myśli daj znać jutro po 18 jak poszły badaniaDokładnie, zawsze to dodatkowy problem chociaż narazie to nic poważnego. Mówiła, żee to są zmiany łagodne, kontrolować trzeba czy się nie powiększają bo jeśli tak to biopsja ale nie w ciąży. Mniej więcej za pół roku mam iść ale jeszcze koniecznie w ciąży. A co do prenatalnych to chyba lekarze, którzy nie mają certyfikatu nie chcą sie podejmować-mnie odeslala właśnie moja prowadząca lekarka. A jaki mają sprzęt to zobaczę jutro
reklama
aaanataliaaaa
Ja płaciłam za badanie krwi 187 zł białko i beta . I teraz usg i konsultacja z lekarzem 280 zł . No wiec razem 470 zł prywatnie w klinice