reklama
Hej, byłam dziś na usg piersi i znalazła kilka torbieli, do obserwacji jeszcze w ciąży. A jutro usg prenatalne ale dopiero o 17.40 nie wiem jak wytrzymam.
Ja o 11:20, ale mam na jutro tyle planów, że wyjątkowo nawet wieczorem byłoby ok[emoji23]
Za dwa dni prenatalne [emoji85] tez się tak denerwujecie ????
Ja pewnie pod gabinetem złapię stresa, cały czas siedzi mi w głowie jak dużo nerwów nas to kosztowało (kiepskie wyniki, brak kości nosowej, duża przezierność i amnio). Oby tym razem było tak jak być powinno[emoji6]
Dziewczyny a wasi lekarze maja certyfikaty do wykonywania prenatalnych? I czy sprzęt w miarę? Bo gdzie ja chodzę na nfz to lekarz może wykonywać ale sprzęt sprzed 102927372 lat. [emoji15]
Mój nie, dlatego prenatalne mam w innej klinice[emoji846]
Ja na NFZ[emoji6]A z ciekawości udało wam się na NFZ ? Czy prywatnie ? Chce mieć porównanie czy dużo płace bo idę prywatnie
Joanulka
Fanka BB :)
Witam się i Ja. Aktualnie jestem w 12tc. Termin mam na 25.08. Mam 2synow w wieku 11l i 8l. Prenatalne mam w poniedziałek i jestem na maksa zestresowana - mam 37l. Czy są tu mamusie w podobnym wieku [emoji6]???
Witamy wśród sierpniówek!
Tez jestem mama 2 córek, mam 35 lat. Termin na 23.08 [emoji177]
olaaa7
Fanka BB :)
Ja jutro druga wizyta u gina i już mam mega stresa. Prenatalne dopiero 24.02 i już mi słabo a dopiero na 18.Za dwa dni prenatalne [emoji85] tez się tak denerwujecie ????
Mi lekarka dała skierowanie i ide z nfz,A z ciekawości udało wam się na NFZ ? Czy prywatnie ? Chce mieć porównanie czy dużo płace bo idę prywatnie
Strasznie dużo, w poprzedniej ciąży za 3 badanie bo 2 pierwsze miałam z nfz płaciłam 200 czy 250 zł. Teraz też za 3 badanie w innej klinice biorą 250 zł.Ja płaciłam za badanie krwi 187 zł białko i beta . I teraz usg i konsultacja z lekarzem 280 zł . No wiec razem 470 zł prywatnie w klinice
Dziękuję, wizyta dopiero o 17.40@Paulaklo powodzenia na wizycie [emoji177]
Ja za prenatalne dostałam się w ramach NFZ jakiś program dla kobiet pow 35l. USG mam u gin w cenie 100zl.
Dziewczyny A ile kwasu foliowego dziennie przyjmujecie?
Ja 2 tyg temu poszłam na L4. Zaniepokoilo mnie to że pojawiły się jakieś śladowe brązowe uplawy. Mialyscie takie plamienia one są rzadkie leżę ile się da i zastanawiam się czego może być to wynikiem.
Dziewczyny A ile kwasu foliowego dziennie przyjmujecie?
Ja 2 tyg temu poszłam na L4. Zaniepokoilo mnie to że pojawiły się jakieś śladowe brązowe uplawy. Mialyscie takie plamienia one są rzadkie leżę ile się da i zastanawiam się czego może być to wynikiem.
reklama