reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Świetna wiadomość, gratulacje!Dziewczyny wyniki z nifty przyszly wszedzie niskie ryzyko. Siedze w pracy i sie cala trzęse. Dziewczynka!!!!!
pyzunia86
Lepsaa taka opcja niż to że ja mam dziadków na miejscu i liczyć mogę tylko na sobie i ewentualnie na niektórych zajomych.Nie dokonczylam myślimieszkamy sami daleko od rodziców, co napewno jest wygodniejsze ale też ma minusy bo w sumie liczyć możemy tylko na siebie. A z dziećmi to już nie takie proste.
Teściowi to bym nawet psa nie zostawiła a moja mama nie zostanie z wnuczka bo się boi że nie da rady
olaaa7
Ja też mam 13 go i też się boję, Miałam mieć jutro ale została przełożona.Kurde wizytę mam 13 lutego i sie stresuje czy wszystko ok z malestwem po ostatnich moich stresach uspokoję się dopiero jak będę czuć ruchy
Machiatta
Ja mam dopiero 26-go i też się bardzo boje...Ja też mam 13 go i też się boję, Miałam mieć jutro ale została przełożona.
olaaa7
24 lutego mam pierwsze prenatalne i jestem już przerażona.Ja mam dopiero 26-go i też się bardzo boje...
Machiatta
To wyobraź sobie,że mi w ostatniej chwili odwołali prenatalne i to była połowa praktycznie 13 tygodnia, nigdzie indziej nie było już terminów więc nie zmieściłam się do 14 tygodnia mój lekarz który prowadzi moją ciążę niby pomierzył małego ale to nie to samo... A prenatalne połówkowe mam 17 marca24 lutego mam pierwsze prenatalne i jestem już przerażona.
olaaa7
Tak coś pamiętam, pisałaś o tym, już 17 marca? Szybko ale Ty masz też termin chyba na początek miesiąca?To wyobraź sobie,że mi w ostatniej chwili odwołali prenatalne i to była połowa praktycznie 13 tygodnia, nigdzie indziej nie było już terminów więc nie zmieściłam się do 14 tygodnia mój lekarz który prowadzi moją ciążę niby pomierzył małego ale to nie to samo... A prenatalne połówkowe mam 17 marca
reklama
Bagi
CUDOWNIE!!!Dziewczyny wyniki z nifty przyszly wszedzie niskie ryzyko. Siedze w pracy i sie cala trzęse. Dziewczynka!!!!!