reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja to polowkowe mam 25.03, jutro amino, za tydzien normalna wizyta i po miesiacu kolejna....ale chyba sie przejde jeszcze z prywatnego ubezpieczenia medycznego z mezem bo w sumie jeszcze nie mial okazji widziec naszego owoca (zauwazylyscie ze wszedzie podaje sie rozmiary dzieci w owocach?? Mirabelka, sliwka itd nasz jest na etapie awokado😀🥑)

reklama
Ja to polowkowe mam 25.03, jutro amino, za tydzien normalna wizyta i po miesiacu kolejna....ale chyba sie przejde jeszcze z prywatnego ubezpieczenia medycznego z mezem bo w sumie jeszcze nie mial okazji widziec naszego owoca (zauwazylyscie ze wszedzie podaje sie rozmiary dzieci w owocach?? Mirabelka, sliwka itd nasz jest na etapie awokado😀🥑)
Moje już też awokado 😂🥑

To wyobraź sobie,że mi w ostatniej chwili odwołali prenatalne i to była połowa praktycznie 13 tygodnia, nigdzie indziej nie było już terminów więc nie zmieściłam się do 14 tygodnia 😥 mój lekarz który prowadzi moją ciążę niby pomierzył małego ale to nie to samo... A prenatalne połówkowe mam 17 marca 😱
A jestes panikara ogolnie? Te testy pappa robiłaś?

Jestem panikara ale mój gin dokładnie obejrzał i pomierzył maluszka i wszystko było w jaki najlepszym porządku 🙂 ufam mu ale wiadomo ja bym najlepiej chciała mieć aparat USG w domu 😂 nie robiłam pappa...
Ja chyba też bym chętnie nie robiła jakby nie trzeba było.

reklama
Do góry