Paulianna89
Fanka BB :)
Ale cisza tu na forum. Szkoda, że tak mało nas tu zostało [emoji45]
Cisza, cisza [emoji4] u nas właśnie drzemka rodzinna, ja już się wyspałam chłopaki jeszcze śpią [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cisza tu na forum. Szkoda, że tak mało nas tu zostało [emoji45]
Siedzą na prywatnym [emoji846] i zostawię to bez dalszego komentarza [emoji23]
Szczerze to mi to już obojętne . Dziewczyny tam na pewno się już dobrze poznały i mi osobiście będzie bardzo nieswojo dołączać do grona, które jakieś więzi już mają.[emoji23][emoji23] ciekawe kiedy na nas przyjdzie pora [emoji16][emoji16] już się trochę doczekać nie mogę [emoji85] bo z listopada 2018 z dziewczynami mamy cały czas kontakt w sumie codziennie piszemy.
Fajnie by było teraz też taką więź utworzyć ale czuję że już będzie trudniej, za chwile koniec pierwszego trymestru u niektórych już koniec, a tu ciszaaaaa [emoji20]
Szczerze to mi to już obojętne . Dziewczyny tam na pewno się już dobrze poznały i mi osobiście będzie bardzo nieswojo dołączać do grona, które jakieś więzi już mają.
Ja się staram jakoś tutaj udzielać żeby jakoś utrzymać to forum. A na innych forach dbały o to cały czas dziewczyny które już na forum prywatnym były i podtrzymywały wątek ogólny żeby było ich coraz więcej potem na priv. Tu? Zero zainteresowania. Bynajmniej ja tak to widzę. Jeśli to kogoś urazi, przykro mi. Ale wyrażam swoją opinię.
Jak to facetWiesz do nas też kilka z dziewczyn dołączyła później i się zagrałyśmy mimo to [emoji4] mi jest ciężko się wbić bo wiem że czyta to naprawdę duuuuuuuużooooo osób. Tak właśnie miałyśmy wcześniej, jak zaczęłyśmy uciekać na prywatny nagle odezwało się pełno dziewczyn które czytały nas całą ciąże i później jak już urodziłyśmy. No i był jeden Trol który do jednej z dziewczyn paskudne rzeczy wypisywał (tak to był facet).
Jak dla mnie póki nie wszystkie są na prywatnym to wszyscy powinni pisać tu. A nie robienie podziałów. Tyle w temacie jak dla mnie. Najwidoczniej nie wszyscy rozumieją pojęcie forum i do czego ono ma służyć.Dziewczyny spokojnie, jeszcze się na prywatnym docieramy, poznajemy. W weekend cisza jest I tu i tam [emoji177]
Ja wlasnie zjadlam kaszke manna mniam mniam[emoji3] w czwartek przyszła moja poduszka ciążowa i jestem zachwycona[emoji3] dużo lepiej się śpi. Jutro od rana badanie krwi i moczu, a we wtorek amino. Trzymajcie kciuki[emoji3]