reklama
Bagi
Fanka BB :)
Marzę o takim tylko nie wiem czy będzie tak wygodny jak ten z Ikei...jeśli tak to kupilabym jak nic...ale razem z podnozkiemA co tam na priv będę może wszystkie sierpniówki chcą mieć taki fotel to nie będę samolubem
Paulianna89
Powiem Wam, że z fotelami to bym się wstrzymała , ja przez rok karmiłam młodego na leżąco w pierwszych tygodniach po porodzie i tak nie mogłam na dupsku siedzieć tak mnie wszystko bolało [emoji23]
Ostatnia edycja:
Napolka93
Ja nie mogłam córki karmić na leżąco, niestety mam problem z brodawkami i musiałam karmić przez kapturki, jak obie lezalysmy córka wcale nie potrafiła ssać więc przemeczylam się niemiłosiernie siedzac czasem i godzinę bez podparcia na plecy bo żadnego fotela nie miałam więc w moim przypadku fotel będzie jednym z ważniejszych elementów wyprawki [emoji23]
Powiem Wam, że z fotelami to bym się wstrzymała , ja przez rok karmiłam młodego na leżąco [emoji2957] w pierwszych tygodniach po porodzie i tak nie mogłam na dupsku siedzieć tak mnie wszystko bolało [emoji23]
Napolka93
Ten to i ja widziałam w tej cenie, myślałam że znalazłaś odpowiednik fotela nordic 1 Velvet. [emoji3]
Ja raz kilka razy jadłam o 2 w nocy ale nie chciałoby mi się robić jajek a co dopiero ziemniaków gotować więc po prostu zjadłam jabłko [emoji1787]
Ja raz kilka razy jadłam o 2 w nocy ale nie chciałoby mi się robić jajek a co dopiero ziemniaków gotować więc po prostu zjadłam jabłko [emoji1787]
A co tam na priv będę [emoji16] może wszystkie sierpniówki chcą mieć taki fotel to nie będę samolubem [emoji23]
Napolka93
Ja na taki jeszcZe nie trafiłam, ale być może wszystko przede mną bo mam zamiar trochę tych meblowych odwiedzić [emoji38]
Również rozważam fotel ale bujany. Widziałyście jakieś godne polecenia ?
reklama
Machiatta
Siedzą na prywatnym i zostawię to bez dalszego komentarzaAle cisza tu na forum. Szkoda, że tak mało nas tu zostało [emoji45]