Machiatta
Fanka BB :)
Ja tak odliczam do każdego USG byleby zobaczyć Maleństwo ostatnio machało do mnie rączkamiJa mam prenatalne 6stego i juz odliczam nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak odliczam do każdego USG byleby zobaczyć Maleństwo ostatnio machało do mnie rączkamiJa mam prenatalne 6stego i juz odliczam nie mogę się doczekać
U nas maluszek tak sie ostatnio gibal ze ciezko bylo zmierzycJa tak odliczam do każdego USG byleby zobaczyć Maleństwo ostatnio machało do mnie rączkami
Jeszcze jak zjesz przed USG coś słodkiego to w ogóle dzidzia szalejeU nas maluszek tak sie ostatnio gibal ze ciezko bylo zmierzyc
Jeszcze jak zjesz przed USG coś słodkiego to w ogóle dzidzia szaleje [emoji16][emoji23]
Też jestem ciekawa pierwszych wyczuwalnych ruchów ale jeszcze troszkę muszę poczekac...U mnie to nie działało [emoji85] jeszcze troszkę zaczniemy czy ruchy to też będzie fajnie [emoji173]️ już się nie mogę doczekać kopniaczków [emoji7]
Jak idziesz prywatnie to raczej bezproblemowo zdążysz do 14 tc gorzej jak chcesz się dostać przez program unijny...te które się na niego załapały to chyba przed zajściem w ciążę jeszcze się zapisałyA powiedzcie mi ile czekaliście w kolejce na badania prenatalne ? Jestem w 10 tyg i dopiero wymyśliłam ze chce ... nie wiem czy zdążę
A powiedzcie mi ile czekaliście w kolejce na badania prenatalne ? Jestem w 10 tyg i dopiero wymyśliłam ze chce ... nie wiem czy zdążę
A to ze skierowaniem kochana to inna bajka to MUSZĄ Cię przyjąćJa jutro będę dzwoniła , się okaże [emoji85] mam skierowanie na NFZ
W piątek wieczorem dzwoniłam (9 tc) i na NFZ mam 12.02[emoji6]A powiedzcie mi ile czekaliście w kolejce na badania prenatalne ? Jestem w 10 tyg i dopiero wymyśliłam ze chce ... nie wiem czy zdążę