reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja będę wiedzieć po aminopunkcji...bo przy okazji sprawdzenia trisomii będzie wiadomo jaki ma genotyp...to ta fajna wiadomość w tym wszystkim

W pierwsze ciąży w 12 tygodniu już wiedzieliśmy. Synek na każdej wizycie pokazywał ze jest chłopcem [emoji85]

Badania robisz we własnym zakresie czy z zaleceń ?

W pierwsze ciąży w 12 tygodniu już wiedzieliśmy. Synek na każdej wizycie pokazywał ze jest chłopcem [emoji85]

Badania robisz we własnym zakresie czy z zaleceń ?
Na podwójne prenatalne dostałam z racji wieku. Usg było świetne, ale test z krwi mocno namieszal i musimy/chcemy zrobić aminopunkcje aby wiedzieć co i jak, bo niestety ryzyko ZD wyniosło 1:57

Cześć. Ja od nocy walczę z temperatura 39.4 i bólami mięśni. Mąż pojechał do apteki.... Oczywiście nic nie mogę. Ale pani dała saszetki *spam* do picia z naturalnych składników blreeee ale pomaga. I nie obyło się bez paracetamolu na gorączkę. Dzisiaj mam ochotę umrzeć :( do jutra mamuśki

Dzień dobry w 10tc! Czytałam ze od teraz dzidzia już nie jest zarodkiem a płodem. Odliczam do prenatalnych a to jeszcze długie 3 tygodnie!!! Niestety nie dowiem się jaka płeć bo tu gdzie mieszkam podają taka informacje dopiero na połówkowym, ale nie będę czekać tylko skocze na 4d pewnie około 16tc [emoji177]
Miłej niedzieli dziewczyny [emoji847]

reklama
Do góry