reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja właśnie siedzę w pracy, niecierpliwie się strasznie i chce już środę...chociaż z jednej strony cholernie boje się czy wszystko będzie ok. Niby wcześniej było wszystko dobrze ale jak zwykle gdzieś zabłądze w internetach i trafiam na jakieś fora, wątki dotyczące poronień...i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co by było gdyby....😔

reklama
Ja właśnie siedzę w pracy, niecierpliwie się strasznie i chce już środę...chociaż z jednej strony cholernie boje się czy wszystko będzie ok. Niby wcześniej było wszystko dobrze ale jak zwykle gdzieś zabłądze w internetach i trafiam na jakieś fora, wątki dotyczące poronień...i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co by było gdyby....[emoji17]

Nie nakręcać się ! To najważniejsze

Oj no ciężko jest... Staraliśmy się 4 lata... A gdy już odpuściliśmy taka świąteczna niespodzianka [emoji847] pewnie Was tu będę zamęczać do środy...

Ja wiem [emoji8] ja Cię rozumiem ! Ale sama miałam serduszko dość późno widoczne i czytałam te bzdury w necie ... i co ? Zaczynam szczęśliwie 11 tydzień !

Ja właśnie siedzę w pracy, niecierpliwie się strasznie i chce już środę...chociaż z jednej strony cholernie boje się czy wszystko będzie ok. Niby wcześniej było wszystko dobrze ale jak zwykle gdzieś zabłądze w internetach i trafiam na jakieś fora, wątki dotyczące poronień...i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co by było gdyby....[emoji17]

Kochana nie nakręcaj się! Grunt to myśleć pozytywnie!
A jak człowiek nie myśli o staraniu się, nie ma tego napięcia owulacja czy nie, testy ciążowe co miesiąc to łatwiej przychodzi [emoji4]

Ja właśnie siedzę w pracy, niecierpliwie się strasznie i chce już środę...chociaż z jednej strony cholernie boje się czy wszystko będzie ok. Niby wcześniej było wszystko dobrze ale jak zwykle gdzieś zabłądze w internetach i trafiam na jakieś fora, wątki dotyczące poronień...i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co by było gdyby....😔
Powiem z doswiadczenia- niestety.
to przychodzi tak niespodziewanie ze nawet nie bys sie nie spodziewala, na nas to spadlo a wgl nie bralam czegos takiego pod uwage. Ze jak ze my? Jakie poronienie? A tu niestety.
nie czytaj nie ma co sie nakrecac, tylko malucha stresujesz niepotrzebnie 🙂 qierzę ze bedzie dobrze. Zła passa juz sierpniowki opuscila.. niestety duzo dziewczyn musialo sie z nami pozegnac. Wiec teraz licze na niezmienny juz sklad do lata

Powiem z doswiadczenia- niestety.
to przychodzi tak niespodziewanie ze nawet nie bys sie nie spodziewala, na nas to spadlo a wgl nie bralam czegos takiego pod uwage. Ze jak ze my? Jakie poronienie? A tu niestety.
nie czytaj nie ma co sie nakrecac, tylko malucha stresujesz niepotrzebnie 🙂 qierzę ze bedzie dobrze. Zła passa juz sierpniowki opuscila.. niestety duzo dziewczyn musialo sie z nami pozegnac. Wiec teraz licze na niezmienny juz sklad do lata

Oby nikt nie musiał się już żegnać a żeby było Nas więcej !
Przykro mi budkaa ,że to Cię spotkało 😔 w którym tygodniu?

reklama
Do góry